Póker Fórum Archívum > Minden más > Újabb csaló - Nike (PA), Nikite (FTP), Nikité (PS)

WINAMAXDONK
Válasz vargepard kommentjére
2015. jan. 28. 21:36

LOl egyszerrre és pont ugyanannak a kifejezésnek az ellentétjét :)

VTomi24
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2015. jan. 28. 21:42

Mondtam h nem kispályás a srác, én 1szer huztam vele ujjat elég komoly fenyegetést kaptam . Mástészta h azóta spanok lettünk , sőt én lehet h kezdek egy kicsit többet érezni.

Ezt gyorsan írd át, mert nagyon rosszul néz ki;)

REZSO PRO 2
2015. jan. 28. 21:43

, sőt én lehet h kezdek egy kicsit többet érezni.

LoooooooooooooooL
Ne melegítsük, a hangulatot a szexuális beálítottságod tartsd meg magadnak :)) Donk

Wasserstein
Válasz VTomi24 kommentjére
2015. jan. 28. 21:55

Ezt gyorsan írd át, mert nagyon rosszul néz ki;)

Úgy látszik WINAMAXDONK keményen szereti :D

WINAMAXDONK
Válasz lecso10 kommentjére
2015. jan. 31. 3:45

Feri kiváncsi vagyok h nyomoz-e még , a srác nem utalt semmit amugy azota se?

WINAMAXDONK
2015. jan. 31. 3:48

Ez amugy igazi gerinctelen szardarab , folyamatosan játszik és nem utal. Az olyanokat se csipem akik megvannak szorulva és nem utalnak , de legalább ha van pénzük visszaadják , de ez a tetű lelkiismeret furdalás nélkül tolja.

lecso10
2015. jan. 31. 8:30

Ez amugy igazi gerinctelen szardarab , folyamatosan játszik és nem utal. Az olyanokat se csipem akik megvannak szorulva és nem utalnak , de legalább ha van pénzük visszaadják , de ez a tetű lelkiismeret furdalás nélkül tolja.

Igen, ez eléggé gusztustalan.

rockett
2015. jan. 31. 9:36

Igen, ez eléggé gusztustalan.

Starsnak írtatok már? Szerintem simán zárolhatják a számláját ha elég bizonyítékot hoztok ellene a fórumbejegyzésekkel. + minél többen jelentitek be

forzadani3
Válasz rockett kommentjére
2015. jan. 31. 10:04

Starsnak írtatok már? Szerintem simán zárolhatják a számláját ha elég bizonyítékot hoztok ellene a fórumbejegyzésekkel. + minél többen jelentitek be

pont egy fisht akartok kivenni a rendszerből? hátha szerez valahonnan pénzt aztán rendes téten visszaküldi többszörösét.

Maxxxika
2015. jan. 31. 10:06

Pedig nem is nyomja olyan rosszul.

Élő ügyfélszolgálat