Póker Fórum Archívum > Minden más > Újabb csaló - Nike (PA), Nikite (FTP), Nikité (PS)

tonymontana19
Válasz Wasserstein kommentjére
2015. jan. 13. 3:23

ezért vagyok gyanus nick. mert egyszer 35$-ral kevesebbet küldtem vissza Gus-nak. ő backelt.

WINAMAXDONK
Válasz lecso10 kommentjére
2015. jan. 28. 20:00

Azért ha Ferit nem tiltják ki már lehet hogy rég fel lenne göngyölítve az ügy. Elvileg az emberei már Hollandiába voltak , és nyomon voltak . Kiváncsi lennék hogy hol jár az ügy

Wildcatfish
Válasz tonymontana19 kommentjére
2015. jan. 28. 20:06

ezért vagyok gyanus nick. mert egyszer 35$-ral kevesebbet küldtem vissza Gus-nak. ő backelt.

És szerinted nem teljesen jogos?

Wasserstein
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2015. jan. 28. 20:23

Azért ha Ferit nem tiltják ki már lehet hogy rég fel lenne göngyölítve az ügy. Elvileg az emberei már Hollandiába voltak , és nyomon voltak . Kiváncsi lennék hogy hol jár az ügy

Azért ezen jót mosolyogtam :)
Magyarországi csalókat nem sikerül elkapni, akkor el lehet képzelni, h Hollandiában mekkora az esélye.
Ráadásul, ha neki semmi köze a történtekhez (legalábbis én nem hiszem ő lett volna Nikite), akkor miért az ő mission-je lenne elkapni ezt a férget?
Az emberek meg a nyomon voltak sztori aztán tényleg a fantázia szüleménye, mert erről semmi konkrétumot nem lehet tudni.

REZSO PRO 2
2015. jan. 28. 21:19

Aki viccember és át akar baszni másokat az a jövőben is próbálkozni fog! Nem kell itt nagyot alkotni hogy megvegyék a csomagot sajnos itt sok "donk befektető" csak azt nézi mennyi az össz profit nyilván azt nem hogy ebből mennyi volt az utolsó 2 évben. Viszik mint a cukrot .....:))

WINAMAXDONK
2015. jan. 28. 21:24

A másik kedvencem h valaki 0-50versenyeken hoz 30% roi-t 50+on meg massziv bukó , és a 200as versenyeket viszik mint a cukrot :) De szabad a vásár mindenki abbol vesz amiből akar szóval ehhez végképp nincs közöm.

Feri barátom kitiltásához viszont annál több , ugyanis azóta nem tudtam vele beszélni . Sztem kerül engem és a közösséget valószinű h szégyelli magát a fenyegetőzés miatt . FERI innen üzenem h emberek vagyunk 1szer mindenki hibázik , sztem már az adminok is megbocsájtottak , gyere vissza nyuszika !

WINAMAXDONK
2015. jan. 28. 21:29

Azért ezen jót mosolyogtam :)
Magyarországi csalókat nem sikerül elkapni, akkor el lehet képzelni, h Hollandiában mekkora az esélye.
Ráadásul, ha neki semmi köze a történtekhez (legalábbis én nem hiszem ő lett volna Nikite), akkor miért az ő mission-je lenne elkapni ezt a férget?
Az emberek meg a nyomon voltak sztori aztán tényleg a fantázia szüleménye, mert erről semmi konkrétumot nem lehet tudni.

Akkor mosolyogjál csak .
Nem ismered Ferit és a kapcsolatait (Én se viszont amiket irt anno+ engem is fenyegetett , nem ugy túnik mint egy kispályás ****i elég komoly háttere lehet.)

vargepard
2015. jan. 28. 21:32

Egy másik fórumon pont pénzt kért valami versenyre és ott kérdezte meg egy tag, hogy ő e az az ember akit innen kitiltottak?
Íme a válasz és a reakció: Ha a "zold oldalas" vadakra, es ragalmakra gondolsz, Rolam szol igen, de megcafolni mar nem tudtam, mert jogtalanul bannoltak. Nem multiaccolok.

Majd folytatja: Megkertem, hogy toroljek a ragalmazasokat, nem tettek, megkertem megegyszer kicsit mas hangnemben, erre az egesz Zoleee kolonia lelkileg beserult ... Jogi ugy van belole, mert tobbszorosen olyan vadakat tartalmaz az oldal, melyek BTK-ba utkozoek. Ezen jót :)) még most is, jogi út gyááá

És itt egy reakció erre: nem tisztem az ítélkezés, de ha valami nagymenő időszakod volt, legalábbis így olvastam hosszú hónapokig odaát a hozzászólásaidat, ott szerepeltél ugye jó ideig, valami backelős csoportod is volt, most meg egy hatezer forintos versenyen szeretnél mások pénzén freerollozni, az egy kicsit érthetetlen

Szóval ez feco storyja, de elég gyanús ez tény.

REZSO PRO 2
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2015. jan. 28. 21:35

Akkor mosolyogjál csak .
Nem ismered Ferit és a kapcsolatait (Én se viszont amiket irt anno+ engem is fenyegetett , nem ugy túnik mint egy kispályás ****i elég komoly háttere lehet.)

Szerintem Feri egy kispályás viccember ahogy alekosz mondaná egy retardált légpisztoly. A viccembert azt hitte ő a menő az akadémián és fenyegette őket ami lol

WINAMAXDONK
2015. jan. 28. 21:35

Mondtam h nem kispályás a srác, én 1szer huztam vele ujjat elég komoly fenyegetést kaptam . Mástészta h azóta spanok lettünk , sőt .

Élő ügyfélszolgálat