Ja és akkor máris jó biznisz lesz %-ot venni olyanból, akinek referencia mellett még mintája sincs. Ez a legrosszabb érv volt, amit írhattál. :D
Hollandiában nincs időeltolódás? Nem azért nem fizetett még, mert ott pár nappal később van 26?:confused:
Egy kicsit félreértettél, %-t csak attól vennék, akit ismerek. Még attól se vennék, aki jól fut, de számomra tök ismeretlen. És itt nem csak magára az emberre gondolok, hanem ismernem kell a pókerről való gondolkozását is.
Máshol ilyen statisztikára 10x10centes sng-kre adnak pénzt, hogy bizonyítson először. Sztem visszaadta volna amint tudja, legalábbis úgy tűnt, de ezek után már jobb neki, ha felszívódik. Pénzt kérni már úgysem tud, a neve sem egy világmárka itt, úgyhogy jobban teszi, ha újra regel akadémiára. Max azért fizeti vissza, hogy nehogy ráborítsátok az asztalt online! :)
Sztem akkor te még életedben nem vettél %-ot senkitől
Azért nem mindegy egyáltalán,hogy visszafizeti e mindenkinek a tartozását, vagy nem. Ha visszafizeti, akkor természetesen töröltetem ezt a topicot.
Úgy legyen, de az alázással nem sokra mentek, sőt! Én várnék a köv hónap elejéig, akkor csak tud lecsípni a családi kasszából.
Úgy legyen, de az alázással nem sokra mentek, sőt! Én várnék a köv hónap elejéig, akkor csak tud lecsípni a családi kasszából.
Az ilyen embereknek nem nagyon van családjuk...lelépnek,amint lehet.no offense
Versenyszázalék vétel tényleg érdekes dolog. Az eddigiek alapján nem túl valószínű, hogy kifizette volna a százalékokat, ha nyer egy nagy összeget egy versenyen.