Póker Fórum Archívum > Minden más > Újabb csaló - Nike (PA), Nikite (FTP), Nikité (PS)

kertitorp
Válasz Slynzor kommentjére
2014. nov. 27. 11:56

Ja és akkor máris jó biznisz lesz %-ot venni olyanból, akinek referencia mellett még mintája sincs. Ez a legrosszabb érv volt, amit írhattál. :D

Egy kicsit félreértettél, %-t csak attól vennék, akit ismerek. Még attól se vennék, aki jól fut, de számomra tök ismeretlen. És itt nem csak magára az emberre gondolok, hanem ismernem kell a pókerről való gondolkozását is.

VTomi24
Válasz lecso10 kommentjére
2014. nov. 27. 11:58

Hollandiában nincs időeltolódás? Nem azért nem fizetett még, mert ott pár nappal később van 26?:confused:

Wasserstein
Válasz kertitorp kommentjére
2014. nov. 27. 11:58

Egy kicsit félreértettél, %-t csak attól vennék, akit ismerek. Még attól se vennék, aki jól fut, de számomra tök ismeretlen. És itt nem csak magára az emberre gondolok, hanem ismernem kell a pókerről való gondolkozását is.

Sztem akkor te még életedben nem vettél %-ot senkitől

lecso10
Válasz Marcow kommentjére
2014. nov. 27. 12:06

Máshol ilyen statisztikára 10x10centes sng-kre adnak pénzt, hogy bizonyítson először. Sztem visszaadta volna amint tudja, legalábbis úgy tűnt, de ezek után már jobb neki, ha felszívódik. Pénzt kérni már úgysem tud, a neve sem egy világmárka itt, úgyhogy jobban teszi, ha újra regel akadémiára. Max azért fizeti vissza, hogy nehogy ráborítsátok az asztalt online! :)

Azért nem mindegy egyáltalán,hogy visszafizeti e mindenkinek a tartozását, vagy nem. Ha visszafizeti, akkor természetesen töröltetem ezt a topicot.

kertitorp
Válasz Wasserstein kommentjére
2014. nov. 27. 12:07

Sztem akkor te még életedben nem vettél %-ot senkitől

Ez tökéletes meglátás.:)

Marcow
2014. nov. 27. 12:11

Azért nem mindegy egyáltalán,hogy visszafizeti e mindenkinek a tartozását, vagy nem. Ha visszafizeti, akkor természetesen töröltetem ezt a topicot.

Úgy legyen, de az alázással nem sokra mentek, sőt! Én várnék a köv hónap elejéig, akkor csak tud lecsípni a családi kasszából.

Wasserstein
2014. nov. 27. 12:13

Úgy legyen, de az alázással nem sokra mentek, sőt! Én várnék a köv hónap elejéig, akkor csak tud lecsípni a családi kasszából.

Szóval akkor meg a családját lopja meg? :D
Hatalmas piramisjátékos ez a Nike :D

lecso10
2014. nov. 27. 12:14

2 hete várok, a többiek + 1-2 nap.

csiga19794
2014. nov. 27. 12:15

Az ilyen embereknek nem nagyon van családjuk...lelépnek,amint lehet.no offense

NovaTerra
2014. nov. 27. 12:28

Versenyszázalék vétel tényleg érdekes dolog. Az eddigiek alapján nem túl valószínű, hogy kifizette volna a százalékokat, ha nyer egy nagy összeget egy versenyen.

Élő ügyfélszolgálat