Mivel egyelőre én nem tudtam az ügyben előrébb haladni, - lehet ez se ér semmit -
De úgy gondolom, hogy ezt megosztom Veletek :
Ez a topic kezd átcsapni kabaréba!!
dfecco kicsit fura stílusban írogatsz ,tartsd mér létszíves tiszteletbe hogy ez erre az oldalra nem igazán szükséges,nyilván ez másnak is szól aki úgy kommentált.
Csak azt nem értem hogy mivel leírtad nikeröl hogy megbizhatónak tartod régebbi ügyek alapján mért nem vagy képes belátni hogy ez is közrejátszott abban ,hogy volt aki megbízott benne.
Nagyon nehéz lett volna annyit leírni ide pl: "Bocs srácok félreismertem a srácot ,nekem idáig semmi problémám nem volt vele"
Az hogy meg mindenféle emberekről írogatsz kész röhej ,ne ásd már le magad még jobban itt mindenki szemében létszíves.
GL
Hogy nyoma is maradjon.
Előzmény:
#1612 - #1615. hsz.
https://poker-akademia.com/vBulletin/piacter/15455-hivatalos-penzcsere-topik-olvasd-el-az-1-hozzaszolast-162.html
valamint:
https://poker-akademia.com/vBulletin/piacter/30058-mm-foverseny-eladas.html
Nyílván megérte 35$-ért. És ez a baj,hogy az ilyenek ápolják a magyarok jóhírét külföldön mindenfelé, pl hollandiában is.
Én nem is értem sokan,mért adtak egy ilyen nevesincs,ismeretlennek pénz a kezébe?!!!
Persze Én csak olvasom a posztokat,nem ismerem,de azt láttam,hogy sokan egyből bizalmat szavaztak neki,ezek szerint kár volt.
Volt előtte vagy 6-8 sikeres pénzcserém, és hihetőnek is tűnt a sztory amit beadott.
dfecco kicsit fura stílusban írogatsz ,tartsd mér létszíves tiszteletbe hogy ez erre az oldalra nem igazán szükséges,nyilván ez másnak is szól aki úgy kommentált.
Csak azt nem értem hogy mivel leírtad nikeröl hogy megbizhatónak tartod régebbi ügyek alapján mért nem vagy képes belátni hogy ez is közrejátszott abban ,hogy volt aki megbízott benne.
Nagyon nehéz lett volna annyit leírni ide pl: "Bocs srácok félreismertem a srácot ,nekem idáig semmi problémám nem volt vele"
Az hogy meg mindenféle emberekről írogatsz kész röhej ,ne ásd már le magad még jobban itt mindenki szemében létszíves.
GL
Persze értelek,ha én is így állnék vele,valószínűleg elnyeri a bizalmam nekem is,vagy nem? Fene tudja. Én nem azért nem vettem eddig soha,mert nincs itt olyan aki megbízható,hanem azért mert inkább én igyekszem belőle produkálni,ha meg elbukom,sebaj,magamra lehetek mérges,és nem másra :)
Volt előtte vagy 6-8 sikeres pénzcserém, és hihetőnek is tűnt a sztory amit beadott.
létszíves :) LOL