Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
Borsodpro
Válasz VTomi24 kommentjére
2014. jún. 18. 23:51

kár hogy nem jött össze a brazilok elleni nyolcaddöntő, ezzel csak egyszerűsítik az útjukat.

A Brazilok is nagyon donkul játszanak egyenes kieséses szakaszban ők is távoznak ha bírók nem segítenek.
Németek tuti döntősök

dfecco23
Válasz Palesz76 kommentjére
2014. jún. 19. 0:05

Azért, ha a brazilok nem szedik össze magukat, és a játékvezetők nem támogatják őket fantasztikus döntésekkel ( lásd : nyitó meccs) akkor azért a házigazdáknál sokkal több csapatnak nagyobb esélye van jelenleg a végső győzelemre, ha csak nem " altatják a mezőnyt " .

VTomi24
Válasz Borsodpro kommentjére
2014. jún. 19. 0:09

A Brazilok is nagyon donkul játszanak egyenes kieséses szakaszban ők is távoznak ha bírók nem segítenek.
Németek tuti döntősök

Ha nem esnek ki hamarább és mindketten megnyerik a csoportjukat, akkor elődöntőben találkozik A1-G1(brazil-német). Egyébként winamaxdonk remélem jó értelemben cigózol:D Forza Italia!!! Első meccs biztató volt, pedig féltem a kapusposzton, de megállta a helyét Sirigu, csak így tovább, Balotelli csak az arcából vegyen vissza játéka már kezd kielégítő lenni

VTomi24
Válasz dfecco23 kommentjére
2014. jún. 19. 0:10

Azért, ha a brazilok nem szedik össze magukat, és a játékvezetők nem támogatják őket fantasztikus döntésekkel ( lásd : nyitó meccs) akkor azért a házigazdáknál sokkal több csapatnak nagyobb esélye van jelenleg a végső győzelemre, ha csak nem " altatják a mezőnyt " .

Sztem görcsösek, mint a spanyolok, csak gyengébbek az ellenfeleik

van Gerwen
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2014. jún. 19. 0:18

Donk Horvát -Kamerunra mit mondasz ? Van most kint 1 kis lovém Skrillen röppent is a százas!

Simakos horvát győzelem, azóta már be is találtak. Alighanem oktatás lesz ebből. Horvátokat tetted vagy a bantukat?

iKeksz
Válasz iKeksz kommentjére
2014. jún. 19. 0:47

2.5 gól felett legyen a 9 órás találka és 2-vel legalább nyerjenek a brazilok. Ma már buktam eleget pokin jó lenne, ha valami visszajönne. :D

Szerencsére valamit visszahozott a 2.50es élő fogadás Korea-Russia x

iKeksz
2014. jún. 19. 0:48

Chillét raktam 2.40-ért Chille vagy X :)
Horvátoknak kéne még 1-et rúgni :)

WINAMAXDONK
Válasz van Gerwen kommentjére
2014. jún. 19. 0:52

Simakos horvát győzelem, azóta már be is találtak. Alighanem oktatás lesz ebből. Horvátokat tetted vagy a bantukat?

Horvátokat , ezeket a szedett vedett afrikaiakat semmibe nem nézem . A válogatottság nem lehet pénz kérdés , de ezek 5millió Ft-nyi emelésért megbasznák az anyjukat

VTomi24
Válasz iKeksz kommentjére
2014. jún. 19. 8:19

Chillét raktam 2.40-ért Chille vagy X :)
Horvátoknak kéne még 1-et rúgni :)

Jó kib.sztak veled, még 3-at rúgtak:)) Kolumbia - Elefántcsontpartra mit tippelsz?

Riddler1988
2014. jún. 19. 12:48

Hopikaaa! Spanyol meccs 3 gól alatt + Horvát hendi bejött. Kár hogy itt nem lehet hónap tippmestere jelvényt kapni. :P

Angliát érzitek? Sztem Suarezt eléggé ismerik és ki tudják kapcsolni. az olaszok ellen eléggé jól ment az angoloknak, az uruk hai-ok kikapnak este, ha úgy nyomják mint wanchope-ék ellen. Mivel ez mind2 csapatnak élet halál harc ezért lehet fogadni sárgalapra is h lesz sok+ sok szöglet angol játékstílus miatt.

Élő ügyfélszolgálat