kár hogy nem jött össze a brazilok elleni nyolcaddöntő, ezzel csak egyszerűsítik az útjukat.
Azért, ha a brazilok nem szedik össze magukat, és a játékvezetők nem támogatják őket fantasztikus döntésekkel ( lásd : nyitó meccs) akkor azért a házigazdáknál sokkal több csapatnak nagyobb esélye van jelenleg a végső győzelemre, ha csak nem " altatják a mezőnyt " .
A Brazilok is nagyon donkul játszanak egyenes kieséses szakaszban ők is távoznak ha bírók nem segítenek.
Németek tuti döntősök
Azért, ha a brazilok nem szedik össze magukat, és a játékvezetők nem támogatják őket fantasztikus döntésekkel ( lásd : nyitó meccs) akkor azért a házigazdáknál sokkal több csapatnak nagyobb esélye van jelenleg a végső győzelemre, ha csak nem " altatják a mezőnyt " .
Donk Horvát -Kamerunra mit mondasz ? Van most kint 1 kis lovém Skrillen röppent is a százas!
2.5 gól felett legyen a 9 órás találka és 2-vel legalább nyerjenek a brazilok. Ma már buktam eleget pokin jó lenne, ha valami visszajönne. :D
Chillét raktam 2.40-ért Chille vagy X :)
Horvátoknak kéne még 1-et rúgni :)
Simakos horvát győzelem, azóta már be is találtak. Alighanem oktatás lesz ebből. Horvátokat tetted vagy a bantukat?
Chillét raktam 2.40-ért Chille vagy X :)
Horvátoknak kéne még 1-et rúgni :)
Hopikaaa! Spanyol meccs 3 gól alatt + Horvát hendi bejött. Kár hogy itt nem lehet hónap tippmestere jelvényt kapni. :P
Angliát érzitek? Sztem Suarezt eléggé ismerik és ki tudják kapcsolni. az olaszok ellen eléggé jól ment az angoloknak, az uruk hai-ok kikapnak este, ha úgy nyomják mint wanchope-ék ellen. Mivel ez mind2 csapatnak élet halál harc ezért lehet fogadni sárgalapra is h lesz sok+ sok szöglet angol játékstílus miatt.