A fene egye mög, hogy nem mixelek, pedig ma kaszáltam volna. Kolumbiát és Urugvájt tettem volna. Gyöngék az angolok, élükön Rúnival, a donkkal.
Na, csak le kellett írnom és azonnal betalált. :))
Azért azzal a tiki-takával nyertek két EB-t és egy VB-t, de igazad van, hogy az ellenfeleiknek akiket éveken keresztül aláztak, hányingerük volt már tőlük. Az emberek márcsak ilyenek akik sikeresek azokat legalább annyian utálják mit ahányan szeretik őket. Az meg várható volt, hogy előbb utóbb nem tudják már hozni azt a magas színvonalat, és ez sajnos most volt. Én megnéztem volna őket a brazilok ellen.
A fene egye mög, hogy nem mixelek, pedig ma kaszáltam volna. Kolumbiát és Urugvájt tettem volna. Gyöngék az angolok, élükön Rúnival, a donkkal.
Na akkor hajrá Japán!
Szerintem kiütik Görögországot. :)
Én valahogy szívesebben nézek lüktető, kaputól kapuig rohangálós meccseket, mint azt, hogy egy csapat megpróbálja huszadszor is megdönteni saját világrekordját labdatartásban, meg a passzolások számát tekintve. :)
Ja és nem utálom a spanyolokat - a tiki-takát nem szeretem. :) Mint ahogy 10 éve a görögök játéka sem tetszett az EB-n, amikor szénné védekezték magukat minden meccsen, aztán bemákoltak egy fejesgólt az egyik szögletükből.
Az eredméyesség és látványosság sajnos nem mindig járnak együtt.
Jól elb@szták ezt a japcsik ...
Most kedvem lenne az életemet annak szentelni, hogy görög országot csődbe juttassam, vagy legalább a görög "focit". Milyen gondolkodásmód az hogy ha már 10 emberrel vagyunk akkor inkább visszaállunk és a biztos kiesés tudatában védekezünk??? EZt a fajt kb el kéne égetni komolyan. Már attól tiltrementem hogy a meccsüket néztem! + mikor a 160cm Japánok elkezdtek ívelgetni akkor kb harakiri közeli állapotba voltam. vicc komolyan.
Most kedvem lenne az életemet annak szentelni, hogy görög országot csődbe juttassam, vagy legalább a görög "focit". Milyen gondolkodásmód az hogy ha már 10 emberrel vagyunk akkor inkább visszaállunk és a biztos kiesés tudatában védekezünk??? EZt a fajt kb el kéne égetni komolyan. Már attól tiltrementem hogy a meccsüket néztem! + mikor a 160cm Japánok elkezdtek ívelgetni akkor kb harakiri közeli állapotba voltam. vicc komolyan.
A görögök játékát én sem szerettem. De a spanyolok amikor jól játszották akkor látványos volt szerintem.