Ugye ha emelünk és visszaemelnek mit csináljunk...
OK, tehát limpeljünk. BB ahogy vártuk betolja a maradékát, így reméljük, hogy aki csapdázott, most színt vall, a 125-re emelés után továbbra is két "limp", most hogyan tovább?
(még mindig van csavar a játékban szerintem)
De mekkora az esélye AA-nak, ha nálunk AK van? UTG limp-nél lehet akár kis pár is, de J10s is, vagy Ax ha lag...
Na és ha BB betolja? UTG call vagy raise, mi meg ráemelhetünk vagy dobhatunk...
Ugye ha emelünk és visszaemelnek mit csináljunk...
OK, tehát limpeljünk. BB ahogy vártuk betolja a maradékát, így reméljük, hogy aki csapdázott, most színt vall, a 125-re emelés után továbbra is két "limp", most hogyan tovább?
(még mindig van csavar a játékban szerintem)
na akkor elmondom mi a 2. csavar.
Azzal szerintem mindenki egyetért, hogy nem jó poziban vagyunk, és azzal is, hogy inkább kvázi heads upban játszanánk valaki ellen, tehát emelnünk kell.
A lényeg eddig, hogy bárki trükközhetett, 2-szer call az már talán nem csapda. De nézzük meg az összes játékos szemszögéből.
Ha most emelünk, - és ez a FONTOS - akkor ez egy egyszerű squeeze-nek is tűnhet.
Ugye itt jön be az, hogy én arra gondolok, högy ő arra gondol stb.
Tehát mennyit emeljünk:
- Standard emelés?
- Overbetszerű emelés (blöffre csábító)?
na akkor elmondom mi a 2. csavar.
Azzal szerintem mindenki egyetért, hogy nem jó poziban vagyunk, és azzal is, hogy inkább kvázi heads upban játszanánk valaki ellen, tehát emelnünk kell.
A lényeg eddig, hogy bárki trükközhetett, 2-szer call az már talán nem csapda. De nézzük meg az összes játékos szemszögéből.
Ha most emelünk, - és ez a FONTOS - akkor ez egy egyszerű squeeze-nek is tűnhet.
Ugye itt jön be az, hogy én arra gondolok, högy ő arra gondol stb.
Tehát mennyit emeljünk:
- Standard emelés?
- Overbetszerű emelés (blöffre csábító)?
Egyetértek Zehy fish-el.
OK, legyen, emelünk pot fölé, UTG allin. UTG+1 fold, máris mi jövünk...
Najó, most már igazán elmondhatnád, hogyan történt a party, Chubby... Egyszerűen szétvet a kíváncsiság!