Póker Fórum Archívum > Multi table > Élő MTT-n kérdéses szitu mind a 3 fél részéről

ammákalács
Válasz matusow88 kommentjére
2010. márc. 17. 19:40

élő tapasztalataim alapján ez az emelés tipikus AJ, AQ, AK és alacsony pocket párra utal (indok: "há azért emeltem ekkorát, mert nem akartam flopot nézni"), így nagyon valószínű, hogy flippen, de akár elöl is lehetünk. én is rézelnék 9K-ig.

Igen általába nagy emelés nem jelent erős lapot, de kisebb parokkal sztem limpelnek. Ez sztem 88-QQ Aq+. De egy abszurd parti 50-100nal 500EU FO. Gyerek 400ig emel BB allinn 10K-val. srác QQ-t foldol én azzal ki is esek , masik mutat AA.

Krono
Válasz ammákalács kommentjére
2010. márc. 17. 19:47

Call a legeslegrosszabb. Itt csak setre tudunk vadászni, amivel 27K-t kéne nyernünk, hogy ne legyen -EVs. Szóval a stackek sem megfelelőek hozzá. Még ha a stackek jók is lennének, akkor is tudna dobni postflop. Most lehet, hogy baromságot mondtam. :)

Egyébként nem csak 2-en vagytok játékban?

spiderbond
Válasz kidelpiero kommentjére
2010. márc. 17. 19:59

További kérdések: Az sb oop elkövetett calljának van értelme?

Nincs, de ezért szép az élő játék, ott bármi megtörténhet:)

Agitator
Válasz spiderbond kommentjére
2010. márc. 18. 9:25

Sb coldcall LOL!
Helyében betoltam volna itt, UTG+1 valszeg call, te meg 10K-ért eldobhatod a hatos párodat.
Amúgy persze így utólag oké a játékod, de mondjuk egy K-Q-3 boardon lehet hogy átgondoltad volna h megért-e egy visszaemelést a hatos pár.

Szvsz sb szarul tolta, de az utg+1 által dobott JJ is mulatságos...

olegg
Válasz Agitator kommentjére
2010. márc. 18. 9:42

A dobott JJ nemcsak mulatságos, hanem egyenesen katasztrofális játék.

Agitator
Válasz olegg kommentjére
2010. márc. 18. 10:21

A dobott JJ nemcsak mulatságos, hanem egyenesen katasztrofális játék.

Láttam ilyet már élőben, és elszörnyedtem :)

olegg
2010. márc. 18. 10:53

Dobtam én már el QQ-t is élőben preflop, csak nem ilyen vakstruktúránál, és főleg nem úgy, hogy a stackem harmadát már előzőleg beemeltem.

kidelpiero
2010. márc. 18. 11:44

Sb coldcall LOL!
Helyében betoltam volna itt, UTG+1 valszeg call, te meg 10K-ért eldobhatod a hatos párodat.
Amúgy persze így utólag oké a játékod, de mondjuk egy K-Q-3 boardon lehet hogy átgondoltad volna h megért-e egy visszaemelést a hatos pár.

Szvsz sb szarul tolta, de az utg+1 által dobott JJ is mulatságos...

Nem figyeltetek az elején, én leírtam az UTG+1, Phil Helmuthot juttatja eszembe, illetve azt is hogy tud dobni. :D

A 10es páros 4bet all in, élőben 5+1-es versenyen nem tudom mennyire plusszos move. Ezen is gondolkoztam... Ebben a szituációban, ismerve magamat, magamra rátolom. Az élő játékosok 3bet range viszont AK+ QQ+, ahogy észrevettem, élőben ezért az nálam egyszerűbb fold, mint itt a 66. Mert ugye ott is csak a 4bet allin vagy fold az opció.

Agitator
Válasz kidelpiero kommentjére
2010. márc. 18. 11:54

Nem figyeltetek az elején, én leírtam az UTG+1, Phil Helmuthot juttatja eszembe, illetve azt is hogy tud dobni. :D

A 10es páros 4bet all in, élőben 5+1-es versenyen nem tudom mennyire plusszos move. Ezen is gondolkoztam... Ebben a szituációban, ismerve magamat, magamra rátolom. Az élő játékosok 3bet range viszont AK+ QQ+, ahogy észrevettem, élőben ezért az nálam egyszerűbb fold, mint itt a 66. Mert ugye ott is csak a 4bet allin vagy fold az opció.

Figyeltük, de akkor is nagyon gáz megoldás tőle :).
SB megoldása is nyomasztóan hülye játék, TT-vel mit fog csinálni pozin kívül egy ekkorára duzzadt kasszában? Setmining? :D
Lényeg hogy behúztad ezt a potot :)

olegg
2010. márc. 18. 12:43

Csak úgy mellesleg, a SB flop check-je elölről is hatalmas hiba volt!

Élő ügyfélszolgálat