Póker Fórum Archívum > Multi table > Élő MTT-n kérdéses szitu mind a 3 fél részéről

spiderbond
Válasz olegg kommentjére
2010. márc. 18. 13:50

A dobott JJ nemcsak mulatságos, hanem egyenesen katasztrofális játék.

Dobtak nekem már élő CG-be a botton 4betemre (AKval) nyitva KK-t.

Mondtam neki hogy "god read" és büszkén mosolygott...

Azóta is köszönöm, hogy pénzt tolt át egy olyan helyzetbe ami 1BI-be fájt volna.

(utólag kidobatta a flopot: JKJ) :)

matusow88
Válasz spiderbond kommentjére
2010. márc. 18. 16:28

LOL, nekem erről jut eszembe, hogy CG-ben ellenem egyszer egy idős öregúr az all inemre AA-t dobott preflop, csak mert nem akarta visszabukni a napi nyerőjét. :D ált. ugyanis 10-ből 10-szer bukik. :)

jatekos22
Válasz matusow88 kommentjére
2010. márc. 18. 19:16

Helló Mindenkinek!

Hát igen, élőben történnek csodák... Én egyszer egy hasonló nagyságrendű tornán láttam az egyik játékostól azt, hogy 200-400-on a kb 25k-s stackjéből beemelt 10k-ig. Persze mindenki dobott, mire ő gyorsan megindokolta, hogy ezt nem akarta ezzel a szarral lejátszani. Gondoltam biztos valami TT vagy AQ lehet, attól szokta ennyire félni, de aztán kidobott egy KK-t...

A partiról meg annyit, hogy a három játékosból csak három hibázott. Te azért mert egy nit ellen belekeveredtél volna egy all-in-be a max 45, de inkább 40%-t hozó lapoddal, akkor amikor a vakok még nem jelentősek.

A kisvak azért mert megadta a visszaemelésed, ez még a dobásnál is rosszabb játék szerintem, az eredeti emelőre meg felesleges szót vesztegetni, egyértelmű, hogy hol hibázott...

FoldDirtyBastard
Válasz matusow88 kommentjére
2010. márc. 19. 13:33

LOL, nekem erről jut eszembe, hogy CG-ben ellenem egyszer egy idős öregúr az all inemre AA-t dobott preflop, csak mert nem akarta visszabukni a napi nyerőjét. :D ált. ugyanis 10-ből 10-szer bukik. :)

Ez kib*szottul szíven ütött, a következő másodpercben meg rekeszizmon. :D

Élő ügyfélszolgálat