Nekem elmondta hol dolgozik, tudom hogy néz ki az ott dolgozó Hajniii. Ezek alapján nagyon nem áll össze a kép.
Ebreszto Hajni.Hogy,lehetsz ennyire felelotlen.Nemreg meg 20 dodod nem volt,most meg 2000 elversz egy nap alatt.A poker nem errol szol,hogy egy het alatt megvaltsuk a vilagot.Fogadd meg a tanacsokat es tarsd be azt a ***** brm-et.Szepen lehet epitkezni mar ennyi penzbol,es egy jo kis nyero pokeres lehet belolled.Ha ez fojtatod egy het,es mehetsz megint keregetni a centeket.Legyen eszed!En szurkolok!
Ujra poker cash giveaway 500$ added?
Engem a pókerben a legjobban a BRM nélküli játékosok sztorijai szórakoztatnak a legjobban. Néha a semmiből dollár tízezrek, két hét múlva meg egy doboz cigire sincs. Imádom ezeket a játékosokat :D
Ebreszto Hajni.Hogy,lehetsz ennyire felelotlen.Nemreg meg 20 dodod nem volt,most meg 2000 elversz egy nap alatt.A poker nem errol szol,hogy egy het alatt megvaltsuk a vilagot.Fogadd meg a tanacsokat es tarsd be azt a ***** brm-et.Szepen lehet epitkezni mar ennyi penzbol,es egy jo kis nyero pokeres lehet belolled.Ha ez fojtatod egy het,es mehetsz megint keregetni a centeket.Legyen eszed!En szurkolok!
Gyorsan zárolták a topicod, mert túl sok volt a HSZ/perc:D
na hajráá! :D
Így múlik el a világ dicsősége... :mad::confused::(