Póker Fórum Archívum > Multi table > Hajniiiii MTT Élményei.

RegGeri
Válasz Palesz76 kommentjére
2016. máj. 10. 15:52

Nekem elmondta hol dolgozik, tudom hogy néz ki az ott dolgozó Hajniii. Ezek alapján nagyon nem áll össze a kép.

Amikor legközelebb arra járok, megnézem én is a hősnőt élőben. Már ha tényleg ő az, már ha dolgozik még egyáltalán.

luckylucano
Válasz Hajniiiii kommentjére
2016. máj. 10. 16:26

Ebreszto Hajni.Hogy,lehetsz ennyire felelotlen.Nemreg meg 20 dodod nem volt,most meg 2000 elversz egy nap alatt.A poker nem errol szol,hogy egy het alatt megvaltsuk a vilagot.Fogadd meg a tanacsokat es tarsd be azt a ***** brm-et.Szepen lehet epitkezni mar ennyi penzbol,es egy jo kis nyero pokeres lehet belolled.Ha ez fojtatod egy het,es mehetsz megint keregetni a centeket.Legyen eszed!En szurkolok!

b4b0
2016. máj. 10. 17:29

Ujra poker cash giveaway 500$ added?

sakkos000
2016. máj. 10. 19:33

Engem a pókerben a legjobban a BRM nélküli játékosok sztorijai szórakoztatnak a legjobban. Néha a semmiből dollár tízezrek, két hét múlva meg egy doboz cigire sincs. Imádom ezeket a játékosokat :D

DrBuru
Válasz luckylucano kommentjére
2016. máj. 10. 20:31

Ebreszto Hajni.Hogy,lehetsz ennyire felelotlen.Nemreg meg 20 dodod nem volt,most meg 2000 elversz egy nap alatt.A poker nem errol szol,hogy egy het alatt megvaltsuk a vilagot.Fogadd meg a tanacsokat es tarsd be azt a ***** brm-et.Szepen lehet epitkezni mar ennyi penzbol,es egy jo kis nyero pokeres lehet belolled.Ha ez fojtatod egy het,es mehetsz megint keregetni a centeket.Legyen eszed!En szurkolok!

Én is ezt ugatom egy hete. Remélem még nem cg-zte el a vagyonát.
BRM!!!
én is elcsesztem egyszer, most mit nem adnék , hogy ilyen lehetőségem legyen. Úgy látszik az ember tényleg csak saját kárán tanul. :(

VTomi24
2016. máj. 10. 23:09

Gyorsan zárolták a topicod, mert túl sok volt a HSZ/perc:D

mohykan1981
2016. máj. 10. 23:12

Nehogy túl gyorsan meglegyen a pulóver :)

van Gerwen
Válasz VTomi24 kommentjére
2016. máj. 10. 23:21

Ezek szerint mégis van a dartsanalfabéta modinak topikzárási kiváltsága. :cool:

xieung
2016. máj. 10. 23:21

na hajráá! :D
Image

DrBuru