Torzon én 4:30-kor kelek:D
Torzon én 4:30-kor kelek:D
Igennnn , valószinüleg én játszottam rajta , nem az egyik ismerősöm próbálta ki a pokerstarst :)))
a nagy scoreoknál melyik ismerősöd próbálta ki?
ts-en fricirics ghostolt :((( :D :D :D :D
Kedves Hajnalka!
Erre a hozzászólásodra reagálva csak egy képet linkelnék, te centes semmirekellő!!!!!44444!!!!!!!
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Sok dolgotok lehet munkahelyen, otthon stb hogy ezzel a jelentéktelen üggyel ennyit foglalkoztok.
Az akadémia színvonala eddig is sokat romlott de mióta Hajni van a rivaldafényben -nektek is köszönhetően- azóta hihetetlen gáz :)
Persze,ez igaz, hogy ne szidjuk,hanem olvassuk a handelemzést.Engem csak az zavar, hogy ha jönne egy jó eredmény akkor 500-1000 dollárt biztos magánórákra költenék,a maradékot pedig attól függ mennyi,beosztanám úgy hogy biztonságos roll legyen 90-180 fős sng-kre,ezeknek a nevezéseknek a fele értékéből pedig mtt-ket tolnék.Az a bosszantó, hogy Hajniiiii GAMBLER kisasszonynak megadatott a lehetőség egy jó kereseti lehetőség megteremtéséhez,ő pedig csak szórja a pénzt.Hozzáteszem, hogyha a rendes munkája mondjuk fizetne havi 250-350K hufot akkor megérteném,de tisztán látszik, hogy nem ez a helyzet.Az pedig, hogy miután szerencsésen behúzott pár K-s scoreokat,mostmár kiosztja a low limit grindereket és ilyet mer írni, hogy a 22 alatti versenyeket nem veszi komolyan mert SAJNÁLKOZÁSÁRA nem esnek neki a 70-30-ak az pedig egyenesen bicskanyitogató.Hogyha pedig talál stakert magának akkor minden pókerbe vetett hitem meginog.
Csillagka,te vagy az?
Ha jönne Neked nagy score azt a helyedben stabil netkapcsolatra költeném, na meg nyelvtan tanárra.