Póker Fórum Archívum > Multi table > Hajniiiii MTT Élményei.

Hajniiiii
Válasz Hajniiiii kommentjére
2016. máj. 10. 23:24

Rájöttem , hogy azért köttök belém , mert unatkoztok.
6000$ kivettem ps-ről ezért keresek stakert , mert másra kell a pénz.
Azon a limiten és azt játszanám amit a staker kíván , 50-50 -be.

Ennyire egyszerű , akiknek meg nincs több k-s rolljuk azok ne szolljanak le , ha nem tudnak segíteni és tologatják a kis versenyeit.

VTomi24
2016. máj. 10. 23:30

Rájöttem , hogy azért köttök belém , mert unatkoztok.
6000$ kivettem ps-ről ezért keresek stakert , mert másra kell a pénz.
Azon a limiten és azt játszanám amit a staker kíván , 50-50 -be.

Ennyire egyszerű , akiknek meg nincs több k-s rolljuk azok ne szolljanak le , ha nem tudnak segíteni és tologatják a kis versenyeit.

Már tudom!!! Nyelvtanárra kell a 6k:rolleyes:

Jymaster111
2016. máj. 10. 23:34

DrBuru
2016. máj. 10. 23:35

Hanjiiiii, valamit nem értesz, nincs a világon aki azért basztat mert unatkozik. Egyszerűen nem tartod be a bankroll építés, megtartás szabályait. Én kiálltam melletted, pedig kaptad az ívet, de mégsem fogadod meg a tanácsokat. Nem utálunk téged! Nem akarjuk, hogy el******d amit elértél, ennyi. De toltad itt a 200 dolcsis versenyeket , ahelyett hogy toltál volna 10db húszast helyette. Most meg hogy nincs zsuga máris támadásnak veszed a segítő szándékot is. Sajnálom, hogy így alakult. Lehettél volna egy példakép, egy akire felnézhetnének a feltörekvők, de leromboltad az álmukat, ezzel együtt a sajátod is. Remélem egyszer majd megint sikerül és a tapasztalat amit most megszereztél segíteni fog, hogy tudd, hogyan is kell kezelni ezt. További sok sikert! Hajrá Hajniiiii!

Krejdül
2016. máj. 11. 0:56

Jóvan srácok, nem kell nagy feneket keríteni neki. Hajni egy jelentéktelen senki a magyar pókeréletben, volt egy jó hete, ennyi. Ha bárki felnéz rá, meg példakép lesz, az csak azért van (és volt már korábban is ilyen), mert megmutatta Hajni is, hogy a pókerben befektetett munka nélkül lehet egy valag pénzt nyerni. Bárki, aki tényleg szereti ezt a játékot, nézegesse inkább a handelemzős topikokat, az ex-pecsenyesütős agytröszt szapulása helyett.

sakkos000
2016. máj. 11. 4:07

Nem igazán értelek titeket, inkább nevetnétek az egészen. Van egy fórumtársunk, aki nem követi az itteni fórumozók pókerhez való hozzáállását, szokásait. Folyamatosan rá akarjátok beszélni a bankrollmanagmentre. Nem értem minek? :D Nektek azzal jobb lesz ha egy ismeretlen nick name megfogadja a tanácsaitokat? Rengeteg ilyet láttam, élő/online imádom az ilyen sztorikat. 2010 környékén egy camillo30 nicknevű gyerek pörgette el 2 hét alatt az SM 2. helyével nyert 170k-t és sok ilyen van/volt/lesz. Stakert ti is tudjátok hogy nem fog találni. Kéne hozzá referencia, ill. ha vissza olvassák a fórumot, esélytelen. Popcorn time, nevetni, ne szídjátok egymás anyját.

xieung
2016. máj. 11. 4:22

Jobban belegondolva, +1 sakkos! :)

RikkAce
2016. máj. 11. 17:14

Persze,ez igaz, hogy ne szidjuk,hanem olvassuk a handelemzést.Engem csak az zavar, hogy ha jönne egy jó eredmény akkor 500-1000 dollárt biztos magánórákra költenék,a maradékot pedig attól függ mennyi,beosztanám úgy hogy biztonságos roll legyen 90-180 fős sng-kre,ezeknek a nevezéseknek a fele értékéből pedig mtt-ket tolnék.Az a bosszantó, hogy Hajniiiii GAMBLER kisasszonynak megadatott a lehetőség egy jó kereseti lehetőség megteremtéséhez,ő pedig csak szórja a pénzt.Hozzáteszem, hogyha a rendes munkája mondjuk fizetne havi 250-350K hufot akkor megérteném,de tisztán látszik, hogy nem ez a helyzet.Az pedig, hogy miután szerencsésen behúzott pár K-s scoreokat,mostmár kiosztja a low limit grindereket és ilyet mer írni, hogy a 22 alatti versenyeket nem veszi komolyan mert SAJNÁLKOZÁSÁRA nem esnek neki a 70-30-ak az pedig egyenesen bicskanyitogató.Hogyha pedig talál stakert magának akkor minden pókerbe vetett hitem meginog.

Netrol
2016. máj. 12. 9:36

mindenkinek más a felfogása.
te inkább pötyögsz 3 órákat hogy itm-be érj 1-2 $+ ért én inkább nevezek nagy versenyekre , és ha itm-be vagyok már 100-200+ ba vagyok. erről ennyit

Kedves Hajnalka!

Erre a hozzászólásodra reagálva csak egy képet linkelnék, te centes semmirekellő!!!!!44444!!!!!!!

Image
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

torzon
Válasz Netrol kommentjére
2016. máj. 12. 10:22

Kedves Hajnalka!

Erre a hozzászólásodra reagálva csak egy képet linkelnék, te centes semmirekellő!!!!!44444!!!!!!!

Image
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

Te meg bele ne betegedjél ebbe a sztoriba.
Felkelsz így 8:30kor aztán fel a scharkscopera screenshotolni?
Rögeszme,vagy dedó?

Élő ügyfélszolgálat