Amúgy nem azt mondtad, hogy ráúntál az online pókerre és live fogsz mostantól játszani?
ezis azis. Juni 4 ig online utána live
És hogy volt ez a mensahungarIQa teszt?
Hajni szerintem te csak "polgárpukkasztani" jársz ide! Nem tudlak komolyan venni! Nap,mint nap meghazudtolod magad! Azt írod nem elemzel,aztán meg,h éjszakákat nem aludtál miatta. 30-40 asztalt nyomsz,de egy nap nem tolsz annyi játékot összesen. Saját push/fold táblázatot állítottál fel?? Erről mesélhetnél bővebben:-) Mocskolod a mikró playákat.
És egy kérdés a végére:- hol is tartasz most,amire olyan nagyra vagy?
ezis azis. Juni 4 ig online utána live
Hogy hívják a saját push/fold range-t? Minuszevé push/fold range
Hajnifear's push/fold range :D
Na jólvan most leírok komolyan mindent. Az hogy ahol tartok , egyedül magamnak köszönhető , nem másnak sem coachnak.
Én nem aludtam éjszakákat , csak azért hogy elemezzek , meg saját push/call range -et állitsak fel.
Igen az én játékom teljesen eltérő a profikétól és a tiétektől is. Mert én nem azt követem amit 1 ember megmutatott hogy az úgy van , hanem saját magamban átgondolva készítettem el.
És lehet hogy nem megyek a csorda után , de szerintem a tudásom alapján , szerintem akármelyik forumtársunnkal felvehetném a versenyt.
Szerintem ez nem mák volt ahol tartok , hanem kijött a hosszútáv , nem volt egyszerűen előtte 6 asztalon játszani , mert kevésnek éreztem , most vettem magamnak 2 monitort és gyakorlom a 30-40 asztalos játékot , mert így látom értelmét BRM betartani , mert 6 asztal nem éreztem magamat , halálra untam magam , 20 asztalnál még jegyzetelni is volt időm általában a kulcspartikból kiszűrtem az okosságot.
És jöhetnek megint a nagy megmondó Micro tétes hősök , attól még saját magamnak köszönhetem ahol tartok.
A Játékommal szerintem semmi gond nincs , nyilván tele vagyok leak-el de ki nincs? saját magam fejlesztem a játékomat , és nincs szükségem mások okoskodására , teljesen elegem van ezekből akik rajtam röhögnek , meg kostolgatnak. hát tudjátok kit kostolgassatok a .... had ne mondjam:)) Szánalom ami ezen a fórumon folyik , egyszerűen azért jöttök fel h valakibe bele kössetek , és amikor visszakérdezek hogy te milyen eredményt értél el hogy osztod az észt? csak mekegtek makogtok. TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!! , de aki nem tett le semmit az asztalra , az nekem ne ossza az észt.. Ennyit erről.
Kit érdekel hogy hívják,ha jobb lett,mint a nash?
Látom, a HShajnalka Push/Fold Tábla ki van fejlesztve 75bb-re is. :D