Az a nagy - annak tudható be , hogy nem BRM szerint játszottam meg rengeteget tilteltem. szóval te se okoskodj
Akkor sem , de sokkal jobban éreztem azt a versenyt , ahol nagyobb a tét , mint 1-2$ on pötyögni itm-be pár centért.
de ha ez neki csak hobbi akkor miert kene BRM?
funol es kesz...
csak akkor mondjuk a csomageladast nem igazan ertem :)
Baszki ,tegnap én meg pánikszobát néztem,pedig itt is volt történet.
Egy régi film ismétlése mégis jobb lehetne ,mint ez a szájkarate.
Hajniiii ne gyözködjük egymást vélt igazunkról,még ha szórakoztató is. Majd az idő bebizonyítja az igazat.
Élő poker. Remélem egyszer összeülünk és látom a játékotban megbújó tudást. Sok sikert és jó szórakozást
Lesz Juni 4-en kezdodo Poker kupa , azthiszem 70-80e bi , 1 re entryvel.
Jon valaki ?:DDd Atrium centerbe :D
Inkabb koltsd azt a penzt a cipo bizniszedre :D :D :D
rád költöm , stakelni szeretnelek !!
Hajniii, mindenkinek lejött eddig is, hogy teljesen amatőr vagy. Az sem túl értelmes, hogy valaki kb. 5 BI-vel játszik 2000-es PLO-t. És hogy valaki kijelenti, hogy HS-en is simán megélne.
Rendben amatőr vagyok , de téged ez miért zavar?
Hu oda vissza vernélek akármikor , de még lehet PLO is ahol "5Bi vel játszottam " :DD
Hajniiii, azért zavar, mert világverőnek állítod be magad, és másokat fikázol, csak mert volt egy kis mákod MTT-n. Azelőtt micrón is mínuszos voltál, és itt kéregettél. Kétlem, hogy egy ilyen stílusban író, saját képességeivel sem tisztában lévő ember oda-vissza verne még egy ilyen gyenge játékost is, mint amilyen én vagyok.