"Én MTT-kben akármikor nyerő tudnék lenni , low midstaken sőt még HS-en is , elemézsek nélkül is"
Más meg, aki évekig tanul, elemez, oktat játékosokat, meg el sem indul bizonyos versenyeken, mert annyi erős játékos indul rajta, hogy nem éri meg neki. Tényleg nagyon tudhatsz.
Most töltött ki mensahungarIQa tesztet, ne bántsd már! :D
Átlag feletti az IQ-ja!
Hajni grindold a spint hátha kiperget valami zsiros pecsenyét.
177 az elég ütős!
Húzd meg magad nyomorék Netrol:-)
Te miben utazol? Lángos,hogy ilyen nagy az arcod?:-P
Na jólvan most leírok komolyan mindent. Az hogy ahol tartok , egyedül magamnak köszönhető , nem másnak sem coachnak.
Én nem aludtam éjszakákat , csak azért hogy elemezzek , meg saját push/call range -et állitsak fel.
Igen az én játékom teljesen eltérő a profikétól és a tiétektől is. Mert én nem azt követem amit 1 ember megmutatott hogy az úgy van , hanem saját magamban átgondolva készítettem el.
És lehet hogy nem megyek a csorda után , de szerintem a tudásom alapján , szerintem akármelyik forumtársunnkal felvehetném a versenyt.
Szerintem ez nem mák volt ahol tartok , hanem kijött a hosszútáv , nem volt egyszerűen előtte 6 asztalon játszani , mert kevésnek éreztem , most vettem magamnak 2 monitort és gyakorlom a 30-40 asztalos játékot , mert így látom értelmét BRM betartani , mert 6 asztal nem éreztem magamat , halálra untam magam , 20 asztalnál még jegyzetelni is volt időm általában a kulcspartikból kiszűrtem az okosságot.
És jöhetnek megint a nagy megmondó Micro tétes hősök , attól még saját magamnak köszönhetem ahol tartok.
A Játékommal szerintem semmi gond nincs , nyilván tele vagyok leak-el de ki nincs? saját magam fejlesztem a játékomat , és nincs szükségem mások okoskodására , teljesen elegem van ezekből akik rajtam röhögnek , meg kostolgatnak. hát tudjátok kit kostolgassatok a .... had ne mondjam:)) Szánalom ami ezen a fórumon folyik , egyszerűen azért jöttök fel h valakibe bele kössetek , és amikor visszakérdezek hogy te milyen eredményt értél el hogy osztod az észt? csak mekegtek makogtok. TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!! , de aki nem tett le semmit az asztalra , az nekem ne ossza az észt.. Ennyit erről.
Palacsintázóm van:D Hajni volt munkahelye mellett, onnan ismerem!
30-40 asztalos játék? Mintha nemrég még azt írtad volna, nem szereted, ha takarják egymást az asztalok, és inkább 4 asztalon játszol. Érdekes.
KOCKAPOKER után szabadon 40 asztal LOL
Ha neked nem fér ki 2 1900x1080as monitoron 30-40 asztal akkor bajok vannak :D
Sose lesz meg az akadémiás pulcsira a pontjaim :(