Karesz challenge
Mtt Challenge
Hossz: november :7s:-től december :2h::2h:. 12:00-ig. Ha előbb elérem a célösszeget akkor vége, illetve ha 0-ra fut a BR. Ezekben az esetben a nyertesek kifizetése 1 héten belül meg kell, hogy történjen.
Cél: 3000$-ból 20.000$ elérése.
ABI: kb 200 BI (gumi BRM)
Amit játszhatok: mtt, mtsng, sng, satelite/FPP satelite (bármilyen sebességű és formátumú)
Amit nem: CG, HU sng
Nincs minimum és maximum a versenyek számát illetően. A VIP freerollok nem számítanak bele.
A határidő végleges, a fogadások összegét naggeri-nek kell küldeni Poker Starson (ps nick-je: Argentin_GOd). A jótékony célú pénzt pedig egy fórumon beszéljük meg, a challenge vége után, hogy mi legyen a sorsa.
Kereshető leszek végig. Csak poker starson zajlik a játék. Nem fizetek be, csak olyan céllal, hogy azt továbbküldjem (pl. naggerinek). Utalásokról adhatok a végén print screent. Shark Scope és a playing history audit file lesznek a bírók. Nyilvánosságra hozom a fájlt siker esetén. Bárki ellenőrizheti.
Fuu ez mar full katyvasz szerintem. Nem irnad le ide (vagy copizd be) hogy milyen fogadas az a masik 2??
Osszes szabalyt idopontot 1 bejegyzesbe.
Nem nagyon érem mért van 2 féle odds 1/5 és 1/7???
Szia!
Sztem itt sokkal átláthatóbban meg lehet oldani az adatrögzítést, mint a blogban.
Az esetleges negatív/off hozzászólásokat is könnyebb "kigyomlálni".
Fuu ez mar full katyvasz szerintem. Nem irnad le ide (vagy copizd be) hogy milyen fogadas az a masik 2??
És semmi kikötés nincs átlag BI-re, min -max BI-re, minimum drarabbszámra vagy valamira.
Egy eksztrém példa elindulsz egy stormon behuzók kb. +30K , és egy versenyel megnyerted a chellenget?
És semmi kikötés nincs átlag BI-re, min -max BI-re, minimum drarabbszámra vagy valamira.
Egy eksztrém példa elindulsz egy stormon behuzók kb. +30K , és egy versenyel megnyerted a chellenget?