+1. De nem vagyok rakepro. Távol álljon tőlem. Az már nem póker, hanem matek és statisztika. Ha meg simán bukok az meg nem sok rake. Utána a cápák rake-elik majd el.
Lola- ötletem sincs mire gondoltál, de tisztán nyomom.
Csiga- nagy megtiszteltetés tőled a dicséret! Nem cashezek. Még a halvány gondolat szikrája sincs meg bennem.
Ok...leirom,hogy mire gondoltam,mivel ahogy látom sokaknak ba@a a csőrét....És ezt már régóta ugy gondolom ahogy most leirom...
ja és azt elöljáróba még hozzáteszem hogy ez nem csak nálad jutott az eszembe...
Szóval...Szerintem az emberek többsége a póker oldaláról közelitik meg a dolgokat,odds számolás,etc....és vannak olyanok akik a szoftver hibáit kihasználva csinálják a történetet...És amikor ezt mondom,nem a superuserkedésre gondolok....de mint minden program úgy sztem a PS szoftvere sem biztos hogy 100%-ig biztonságos....Elég lehet valami kis hiba amire valaki rájön,és ömlik a zsé....ez meg is magyarázná azt,hogy miért nem tudnak 1-1 esetben értelmes elfogadható magyarázatot adni 1-1 több mint érdekes movie-nál....a megkérdezettek....
szóval,kihangsúlyozom,ez csak részemröl egy gondolat,azzal is tisztában vagyok hogy ha igy is lenne,bizonyitani semmit nem tudnék....csak leirtam a gondolatomat...ennyi..
Peace...
Ok...leirom,hogy mire gondoltam,mivel ahogy látom sokaknak ba@a a csőrét....És ezt már régóta ugy gondolom ahogy most leirom...
ja és azt elöljáróba még hozzáteszem hogy ez nem csak nálad jutott az eszembe...
Szóval...Szerintem az emberek többsége a póker oldaláról közelitik meg a dolgokat,odds számolás,etc....és vannak olyanok akik a szoftver hibáit kihasználva csinálják a történetet...És amikor ezt mondom,nem a superuserkedésre gondolok....de mint minden program úgy sztem a PS szoftvere sem biztos hogy 100%-ig biztonságos....Elég lehet valami kis hiba amire valaki rájön,és ömlik a zsé....ez meg is magyarázná azt,hogy miért nem tudnak 1-1 esetben értelmes elfogadható magyarázatot adni 1-1 több mint érdekes movie-nál....a megkérdezettek....
szóval,kihangsúlyozom,ez csak részemröl egy gondolat,azzal is tisztában vagyok hogy ha igy is lenne,bizonyitani semmit nem tudnék....csak leirtam a gondolatomat...ennyi..
Peace...
Lola twittered van szivesen követnélek ? Mindig is felnéztem az ilyen nagy elmékre:D
Lola twittered van szivesen követnélek ? Mindig is felnéztem az ilyen nagy elmékre:D
Most, hogy csontig benyaltunk Marcownak,térjünk rá a pénz részére!:)
Aki fogadott , utaljon!
Volt 4 szerencsejátékos aki mellette és volt 8 aki ellene tett!
Ez 120$+ Marcow ígért 100$=220
Remélem minden győztes felajánlja a teljes összeget, és ennyivel tudunk segíteni valakinek!
Marcow szerintem dönts te( anonim játékfüggök, alkeszok?)
Pénztárosnak utaljon aki még eddig nem tette!
De eléggé negatív kontextusba irsz a HS prokról (vagyis lehet h csak annak tűnik ) , pedig enyhén szólva magasabb szinten vannak poker IQba , tudásba tőled is tőlem is nyilván . Majd gondolom páran leírják h micsoda kockák , de ez is csak egy sztereotípia senkise tudhatja h egy HS pro mit csinál a szabadidejében. Másrészt oda nem jutsz el csak elemzéssel gyakorlással , tehetségbe ugyszintén vernek téged (de h ne vedd baszogatásnak leirom h persze engem is)nem is kicsit,
Amugy HS cashen abszolut nem RB prok toljak.
Elvagy tévedve ha azt hiszed h ott csak programokkal pötyögnek , számolgatnak. Alkalmazkodás , hand reading képesség stb . És nehogy azt hidd h én HS prok poszterei előtt kényeztetem magam , csak sokszor láttam h szinte lenézően irsz h nem csak és kizárolag érzésből tolják mint te meg Pessagno :D
+11111111111111111
"a stars ahhoz dobja oda a nagy score-t, aki jo esellyel elrake-eli, nem pedig ahhoz, aki tud pot-odds-ot szamolni."
Megvan, miért nem húzok be vmi nagy versenyt b@szki. Túl jó vagyok! Erre nem is gondoltam a pics@ba.
Lola és balu999! Ez már összeesküvés elmélet a javából!
Én online is figyelem az ellenfelek kártyáinak a hátlapját. Főleg Ivey bulija óta. Múltkor fel is tűnt, hogy az egyik kártya hátlapján van egy alig észrevehető pötty. A következő leosztáskor ugyanott van a lapon a pötty. Na mondom ha ugyan az a kártya lesz, akkor cinkelt az online pakli.
De csak a képernyőm volt koszos.... :(