az én részem maradhat, találjatok neki valami megfelelő helyet (l.zsu-ról ment)
Na most ezt a stars nicket látva beugrott hogy mi ismerjük egymást személyesen és hogy mire írtad a múltkor a Flamingó Hotelt..mondjuk én egy másik kontinensre gondoltam a válaszomkor, de közben csak régebbi vidéki pókerterem pozicionálása volt..Hiába öregszem:-)
Viszont lógsz 2500 forinttal már vagy 7éve..kamatokat nem tudom hogy kell kiszámolni, de az a gyanúm hogy elég komoly összeggé dagadt már ez a kártyaadósság:-)
Most esett le, hogy miről szól ez az egész. Az adományt majd Susan nővér és az árvák kapják, Marcow-nak pedig azért kellett nyernie, mert egy egész árvaház imádkozott érte.:)
Na most ezt a stars nicket látva beugrott hogy mi ismerjük egymást személyesen és hogy mire írtad a múltkor a Flamingó Hotelt..mondjuk én egy másik kontinensre gondoltam a válaszomkor, de közben csak régebbi vidéki pókerterem pozicionálása volt..Hiába öregszem:-)
Viszont lógsz 2500 forinttal már vagy 7éve..kamatokat nem tudom hogy kell kiszámolni, de az a gyanúm hogy elég komoly összeggé dagadt már ez a kártyaadósság:-)
Most esett le, hogy miről szól ez az egész. Az adományt majd Susan nővér és az árvák kapják, Marcow-nak pedig azért kellett nyernie, mert egy egész árvaház imádkozott érte.:)
7 év alatt az már van 17 dolcsi is
Ne legyél zsugori ekkora nyeremény után :)
Szuper vasárnapi mélyrepülés, agyilag kiégtem. BR: $2478. Jön az új hét, új lehetőségekkel! :D
Hogy szakmaibb legyen, mit kéne iderakni még? Vacak PT lefagy állandóan amikor handeket olvas be vagy amikor munkába állítanám. 8Gb ram csak nem kevés. Nem tom mi a baja.
SSD kell hozzá!
Az kemény! Nem rémlik, hogy lógnék, de ha fel tudod idézni bennem az emléket (és nem verőemberekkel) akkor átlövök neked 11$-t, ebben már a búsás kamat is benne van. :)
PT4 install alapértelmezetten, (c:\-re) és a PostgreSQL adatbázisnak is az SSD-n kell lennie c:\postgreSQL\data , lehet hogy kevés a lapózófile mérete is , 8GB RAM-hoz 12GB-nyi lapozó file az optimális és nem "árt" ha ez is az SSD-n van. Lehet az adatbázis létrehozásánál egyszerre ír és olvas is a PT4 ezért a sebessége sem lehet gyorsabb mint az írás vagy olvasás (amelyik lassabb) fele. A PT4 a CPU-t is eléggé használja, de nem tudom kihasználja-e az összes magot. Ugyan ez igaz a postgreSQL CPU magok használatára is, lehet a 8.4-es még nem támogathója manuálisan kellene lecserélni a postgreSQL 9.3-ra ami már a 32 magos rendszereket is tudja kezelni PokerTracker