Mondjuk ezt kár is lett volna magadban tartani :) a fene tudja, lehet benne vmi. Ha Ivey észreveszi azt amit több száz vagy ezer ember nem, akkor online is előfordulhat XD
Szerintem ha van is valami,ez sem lesz más mint a Kennedy gyilkosság,50 év múlva is csak találgatások vannak.....Bár arra is van egy teóriám:)
Lola és balu999! Ez már összeesküvés elmélet a javából!
Én online is figyelem az ellenfelek kártyáinak a hátlapját. Főleg Ivey bulija óta. Múltkor fel is tűnt, hogy az egyik kártya hátlapján van egy alig észrevehető pötty. A következő leosztáskor ugyanott van a lapon a pötty. Na mondom ha ugyan az a kártya lesz, akkor cinkelt az online pakli.
De csak a képernyőm volt koszos.... :(
tévedés szépen megvezettek a monitor gyártó is benne van a buliban a pötty nem volt véletlen :))
küldtem fogadást. GG, hogy kinek küldöd azt majd publikáld.
minek küldtél pénzt? már vége a csellendzsnek.
Toljátok csak az adományokat! :)
na most már végképp nem vágom, szóval összegzem.
tehát ugye volt egy kihívás ami idő előtt véget ért.
aki küldött nekem pénzt azok a következőek.: (+ az marcow-ra - az marcow ellen fogadott)
pálesz +
rockett -
pedag -
satukan +
L.Zsu +
forzadani -
naggeri -
Amit tudok most csinálni hogy kiegyenlítem a + okat a -okkal, tehát megkapják a huszast a plusszosok ill. Marcow kap még 10-et.
Vagy hagyjuk az egészet, gyűjtöm, aki még akar küldeni az küldjön dec 1ig, aztán az egészet elutaljuk valamilyen alapítványnak.
Szóval döntsétek el, de én nem tudok többet tenni az ügyben dec1-ig.
Üdv