Kinek mi a véleménye a micro MTT világáról?
Kinek mi a véleménye mekkora a szerencse faktor a micro MTT-ben?
Véleményem szerint micro mtt-n főleg a ps-en szinte csak a szerencsén múlik minden. olyan 90%osra tenném a szerencsefaktort és 10re a "tudást" már ha lehet ilyenröl beszélni. hogy közeli példával éljek: egyik ismerösöm 2 éve tolja ezeket elég jo jatekos és mégsem ér oda igazén nagy nyereményhez mindig csak max ilyen 5000/20, 4000/10 helyekre futja neki. ezzel szemben 2 napja egy másik ismerösöm aki ráadásul elég nagy donk is bemákolt egy bigg 11-et teljesen fogalmatlan vicc játékkal, ugyhogy 2 hete tolja neten és ez volt élete 2.mtt-je. akkor miröl is beszélünk..
egyik ismerösöm 2 éve tolja ezeket elég jo jatekos és mégsem ér oda igazén nagy nyereményhez mindig csak max ilyen 5000/20, 4000/10 helyekre futja neki.
Kinek mi a véleménye mekkora a szerencse faktor a micro MTT-ben?
Alapvetően a szerencsefaktor ugyanakkora lenne, mint magasabb buy-inen, csak micron nem éri meg deep stacken játszani, mert nevetséges órabéred lenne, ezért aztán turbózni kell, aminek hatalmas a varianciája, amihez nagy BR kell, ha meg már az megvan, inkább érdemes sng-zni vagy cashezni. Eléggé ördögi kör.
Mindenkepp egy izgalmas gondolat hogy mar a buyin is befolyasolja az rngt...Jol kell jatszani, tolni kell sokat, vannak kisebb termek, gyengebb mezony, kevesebb indulo, ott nem annyira durva a variancia. Psre 500-1000 abi nem baj ha van.
Szerintem felesleges ennyit pörögni a szerencsefaktoron. Nem beszólásként, meg lehet tévedek, de nekem ez úgy tűnik, mintha egy rossz játékos a szerencsére akarná kenni a sikertelenségét
szerintem a flippek 1 usd rebuyon meg a sm-en is flippek :)
logikusnak inkább az tűnik,hogy a micro mtt-ken ahol sokkal gyengébb a mezőny, könnyebb odaérni, ha az ember tudja, hogy mit csinál.
A hatalmas field miatt a variancia magas, mondjuk magasabb limiten a kisebb edge miatt igaz ugyanez.
Szerintem felesleges ennyit pörögni a szerencsefaktoron. Nem beszólásként, meg lehet tévedek, de nekem ez úgy tűnik, mintha egy rossz játékos a szerencsére akarná kenni a sikertelenségét