koviii
Válasz Kia PRO kommentjére
2013. szept. 25. 9:29
Meddig számít micronak? 1-2$?
Szerintem időpocséklás.
lecso10
Válasz koviii kommentjére
2013. szept. 25. 9:40
Meddig számít micronak? 1-2$?
Szerintem időpocséklás.
1-3$ szerintem egy kategória. 5$-os versenyen ugyanúgy nagy a mezőny, nagy a szórás, de már másabb. Valamint a ps-en is a 4$-os még mikrónak számít, az 5$-os már low.
Ha lenne több 1 és 2$-os olyan napszakban ahol csak párszázan indulnak, akkor lehetne csinálni csak ezt szerintem, de csak pár darab van. Ps-en 02:30-kor teh big 2,20$, utána még kettő 2,20-as ötkor és hatkor, utána 3$-os 7-kor, majd 10-kor, a déli és egyórai 1$-oson meg már sokan indulnak. Utána még 17:00-kor van egy 1é-os de azon már 3-4 ezren vadásznak a zsetonjaidra. :)
Szóval jobb akkor már a 180 fősöket tolni, bár én szeretem ezeket a kis versenyeket is.
iKeksz
Válasz lecso10 kommentjére
2013. szept. 25. 10:28
1-3$ szerintem egy kategória. 5$-os versenyen ugyanúgy nagy a mezőny, nagy a szórás, de már másabb. Valamint a ps-en is a 4$-os még mikrónak számít, az 5$-os már low.
Ha lenne több 1 és 2$-os olyan napszakban ahol csak párszázan indulnak, akkor lehetne csinálni csak ezt szerintem, de csak pár darab van. Ps-en 02:30-kor teh big 2,20$, utána még kettő 2,20-as ötkor és hatkor, utána 3$-os 7-kor, majd 10-kor, a déli és egyórai 1$-oson meg már sokan indulnak. Utána még 17:00-kor van egy 1é-os de azon már 3-4 ezren vadásznak a zsetonjaidra. :)
Szóval jobb akkor már a 180 fősöket tolni, bár én szeretem ezeket a kis versenyeket is.
full tilten is vannak micor mttk és a mezőny pár százra csökken
lecso10
Válasz iKeksz kommentjére
2013. szept. 25. 11:41
full tilten is vannak micor mttk és a mezőny pár százra csökken
Kisebb a mezőny, de hatványozottan idiótábbak, lottózni meg nem szeretek ennyire.
iKeksz
Válasz lecso10 kommentjére
2013. szept. 25. 11:45
Kisebb a mezőny, de hatványozottan idiótábbak, lottózni meg nem szeretek ennyire.
Szerintem könnyebb túlélni pár százat, mint több ezret :)
Flush67
Válasz Kia PRO kommentjére
2013. szept. 25. 12:13
Én azt nem értem, hogy lehet megnyerni egy big11-et, ha valakinek ez a második tornája. 11 órán keresztül egyszerűen nem lehet ekkora máker, elég deep ahhoz a verseny, hogy szétkapják (ahogy engem is szoktak a 8 és feledik órában).
lecso10
Válasz iKeksz kommentjére
2013. szept. 25. 12:18
Szerintem könnyebb túlélni pár százat, mint több ezret :)
Ezzel én is így vagyok, vannak ilyenek a ps-en is, csak kevés, és leginkább hajnalban.
Tir-X
Válasz Flush67 kommentjére
2013. szept. 25. 12:27
Én azt nem értem, hogy lehet megnyerni egy big11-et, ha valakinek ez a második tornája. 11 órán keresztül egyszerűen nem lehet ekkora máker, elég deep ahhoz a verseny, hogy szétkapják (ahogy engem is szoktak a 8 és feledik órában).
Hát pedig ez elég egyszerű, ekkora mezőnyben nem számít már annyira sokat az edge, és valaki csak odaér a végén az első helyre. Tudom ajánlani Derren Brown - The System c. filmjét :)
[video=youtube;9R5OWh7luL4]http://www.youtube.com/watch?v=9R5OWh7luL4[/video]