Póker Fórum Archívum > Multi table > Kinek mi a véleménye a micro MTT világáról?

Triccianus
Válasz durum11 kommentjére
2012. jún. 17. 17:18

Nem ertek egyet azzal hogy a szerencsenek/variancianak nincs szerepe.

Ki állított itt ilyet, áruld már el, kérlek.

Krono
Válasz durum11 kommentjére
2012. jún. 17. 18:02

Nem ertek egyet azzal hogy a szerencsenek/variancianak nincs szerepe. Korabban en is probalkoztam sokezres MTT-ken, eredmeny nelkul. Par honapja valtottam 250-400 fos versenyekre, itt egesz szepen sikerul nyerni. Nem lettem jobb jatekos egyik pillanatrol a masikra, csak tizedakkora mezonyben jatszom.

Eléggé egyértelmű, hogy kis mezőnyben ugyan akkora téten, gyakrabban oda lehet érni, mint több ezer fős versenyen.

Holdenper
Válasz Krono kommentjére
2012. jún. 17. 18:21

Nem a szerencse szerepe a nagyobb, hanem a variancia. Ez azt jelenti, hogy többet kell lejátszanod ahhoz, hogy kijöjjön a várható roi-d.
Mondjuk több ezres mezőnyben le kell tolnod 30K MTT-t, hogy nagyjából lásd milyen roi-t tudsz hozni, addig párszáz fős MTT-kből elég lehet 10K (ezek most természetesen csak hasraütéssel kitalált számok, de az arány szerintem nagyjából stimmel).

Viszont a sok ezer fős MTT-ken talán jobb a fish/reg arány. De én tuti nem próbálnék BR-t építeni micro MTT-kkel...akkor már inkább MTSNG

zulusierra
Válasz redner28 kommentjére
2012. jún. 17. 18:46

Nem tudom mi értelme van ennek a topiknak.
Furcsa is lenne a ha valakinek az lenne a véleménye hogy sokezer fős mtt-ken kis szerepe van a szerencsének.
Nagy. De akármilyen nagy akkor sem csak az számít, gondolom ide akarnánk kilyukadni...

NitroHUN
Válasz Harvey kommentjére
2012. jún. 18. 0:29

Psre 500-1000 abi nem baj ha van.

pont ebben rejlik az egész ördögi kör.

1. ha valakinek van 1500 USD-je csak pókerre, az elég beteg gondolat, hogy 2$ ABI-vel fog nekiállni MTT-zni. Akkor már inkább NL25-30-esetleg50 ekkora rollból.

2. ha valaki cashel vagy sngvel már megszerzett 1500$-t, az szintén elég barom lenne, ha átülne 2$ abi-re. Valószínűleg a korábbi helyén jóval nagyobb volt az órabére (rb-ről nem is beszélve).

konklúzió: a mikró MTT-nek leginkább lottószelvény funkcióban van jelentősége. Arra jó, hogy egy nagy eredmény beesése esetén megkönnyítse a szintlépést, vagy veszel belőle egy 15 éves Chivast, tökmindegy. Megpróbálni megélni mikró MTT-ből rendkívül mazochista gondolat.

Holdenper
Válasz NitroHUN kommentjére
2012. jún. 18. 1:12

Azért lehetséges, hogy kisebb abi-vel nagyobb órabér érhető el, ha a nagyobb bi-nél jóval több a reg, és nem olyan jól grindolható. De kizárt, hogy rendes micro MTT-ket grindoljak...az szimpla mazochizmus...aki hasonló élményt szeretne, az menjen el 180manezni. Az majdnem MTT, de gyakrabban lehet sikerélménye, és következetes munkával egész csinos órabért lehet ezeken hozni.

Krono
Válasz Holdenper kommentjére
2012. jún. 18. 1:31

Nekem ez a véleményem a micro mtt-k világáról:

gino majalis - YouTube

Taz
Válasz Kia PRO kommentjére
2012. jún. 28. 14:42

Csodálatos. Ma végre sikerült az első mikro tétes MTT FT-je odaérni méghozzá top 2 stack-el. Azonban volt egy CL-je is a mezőnynek, akire a hiperagresszív kifejezés kevés. Írd és mondd az FT-n minden hand-ben all-in ment. De végül is igaza lett megnyerte a tornát - azt meg nem kell firtatni, hogy közben 7 embert ejtett ki flip vagy annál rosszabb kiindulóhelyzetből. (igen, volt akinél előnyből indult...azért nem 8)
Ellenem spec QQ < AJo, jött is a sor hiába volt Q a flopon :)

mixbajnok
Válasz Taz kommentjére
2012. jún. 30. 9:02

Csodálatos. Ma végre sikerült az első mikro tétes MTT FT-je odaérni méghozzá top 2 stack-el. Azonban volt egy CL-je is a mezőnynek, akire a hiperagresszív kifejezés kevés. Írd és mondd az FT-n minden hand-ben all-in ment. De végül is igaza lett megnyerte a tornát - azt meg nem kell firtatni, hogy közben 7 embert ejtett ki flip vagy annál rosszabb kiindulóhelyzetből. (igen, volt akinél előnyből indult...azért nem 8)

GG pajtás. legközelebb majd visszaadja ezt a szopást a rendszer 1200 fönél amikor 2 bb-d van... :(

lecso10
Válasz Taz kommentjére
2013. szept. 25. 9:14

Az első és eddig legkomolyabb nyereményem a the big 3,3$ második helye volt, ahol egy orosz csákó ft-n 6 embert ejtett ki ugyanezzel a stílussal, gyakorlatilag mindennel callolta a shortstackek allinjeit, és nagyobbrészt jöttek neki, ha nem elsőre, akkor a következő kanyarban. :) Amikor már csak ketten maradtunk, neki 10M zsetonja volt nekem 1,7M, gondoltam megkegyelmezek neki és természetesen alkut ajánlottam nagyjából 50-50%-arányban, hogy mindketten ugyanannyit nyerjünk. Hehe. :D
Következő leosztásban nála 53s pikk nálam KTs pikk, én all in ő call, természetesen sorral nyert. :D Végülis nem zavart a dolog,m talán 6. vagy 7. helyen kezdtem az ft-t, és a 3 fős döntő eléréséhez nagyban hozzájárult az orosz, lényegében meg kellett várni,h kiejtse a többieket.

Élő ügyfélszolgálat