Nem ertek egyet azzal hogy a szerencsenek/variancianak nincs szerepe.
Nem ertek egyet azzal hogy a szerencsenek/variancianak nincs szerepe. Korabban en is probalkoztam sokezres MTT-ken, eredmeny nelkul. Par honapja valtottam 250-400 fos versenyekre, itt egesz szepen sikerul nyerni. Nem lettem jobb jatekos egyik pillanatrol a masikra, csak tizedakkora mezonyben jatszom.
Nem a szerencse szerepe a nagyobb, hanem a variancia. Ez azt jelenti, hogy többet kell lejátszanod ahhoz, hogy kijöjjön a várható roi-d.
Mondjuk több ezres mezőnyben le kell tolnod 30K MTT-t, hogy nagyjából lásd milyen roi-t tudsz hozni, addig párszáz fős MTT-kből elég lehet 10K (ezek most természetesen csak hasraütéssel kitalált számok, de az arány szerintem nagyjából stimmel).
Viszont a sok ezer fős MTT-ken talán jobb a fish/reg arány. De én tuti nem próbálnék BR-t építeni micro MTT-kkel...akkor már inkább MTSNG
Nem tudom mi értelme van ennek a topiknak.
Furcsa is lenne a ha valakinek az lenne a véleménye hogy sokezer fős mtt-ken kis szerepe van a szerencsének.
Nagy. De akármilyen nagy akkor sem csak az számít, gondolom ide akarnánk kilyukadni...
Psre 500-1000 abi nem baj ha van.
Azért lehetséges, hogy kisebb abi-vel nagyobb órabér érhető el, ha a nagyobb bi-nél jóval több a reg, és nem olyan jól grindolható. De kizárt, hogy rendes micro MTT-ket grindoljak...az szimpla mazochizmus...aki hasonló élményt szeretne, az menjen el 180manezni. Az majdnem MTT, de gyakrabban lehet sikerélménye, és következetes munkával egész csinos órabért lehet ezeken hozni.
Nekem ez a véleményem a micro mtt-k világáról:
gino majalis - YouTube
Csodálatos. Ma végre sikerült az első mikro tétes MTT FT-je odaérni méghozzá top 2 stack-el. Azonban volt egy CL-je is a mezőnynek, akire a hiperagresszív kifejezés kevés. Írd és mondd az FT-n minden hand-ben all-in ment. De végül is igaza lett megnyerte a tornát - azt meg nem kell firtatni, hogy közben 7 embert ejtett ki flip vagy annál rosszabb kiindulóhelyzetből. (igen, volt akinél előnyből indult...azért nem 8)
Ellenem spec QQ < AJo, jött is a sor hiába volt Q a flopon :)
Csodálatos. Ma végre sikerült az első mikro tétes MTT FT-je odaérni méghozzá top 2 stack-el. Azonban volt egy CL-je is a mezőnynek, akire a hiperagresszív kifejezés kevés. Írd és mondd az FT-n minden hand-ben all-in ment. De végül is igaza lett megnyerte a tornát - azt meg nem kell firtatni, hogy közben 7 embert ejtett ki flip vagy annál rosszabb kiindulóhelyzetből. (igen, volt akinél előnyből indult...azért nem 8)