Micro limit MTT kérdések
Hello mindenkinek!
QQ-Gigolo-7 vagyok, sokak számára ismerős a nevem a blogomból, illetve tavaly egy sng-s topikot is vezettem.
Két hónapja játszom micro limites MTT freezoutokat, illetve 4.50-es 180 fős MTSNG-ket. Ebbena topicban majd a kérdéses handjeimet fogom posztolni, hogy a segítségekkel fejlődhessek, és persze nektek is csak jó, ha különböző helyzeteket kell megoldanotok.
Előre is köszönöm mindenki segítségét!
GL guys!!
Viszonylag ismeretlen playa ellen 2nd párral
4.50 es 180 fős SnG
Ellenfél 14 hand alapján 60/27 et játszik.
weaktight | Hand | KK - No Limit Holdem Tournament
Védhetetlen?
4.50 es 180 fős SnG
Ellenfél 14 hand alapján 60/27 et játszik.
weaktight | Hand | KK - No Limit Holdem Tournament
weaktight | Hand | A4o - No Limit Holdem Tournament
Szendvicsben TPTK val drawheavy floppon
Ellenfél kb 60 hand alapján 12/12-t játszik 4-es AG faktorral, és 12.9 -es 3bet %-al
weaktight | Hand | AQo - No Limit Holdem Tournament
Kár volt turnre AQ-val all in menned mert már az ellen 6bb-s hívásánál gondolkodnod kellet volna hogy mije is lehet pl ott van a fush húzó + akár sora is lehet és a végére amint látom AA volt a kezében. A turnnél simán dobtam volna azt az AQ-t ha már 6bb-t rám hívnak. De ha rossz a gondolat menetem nyugodtan ki lehet javítani.
Ellenfél kb 60 hand alapján 12/12-t játszik 4-es AG faktorral, és 12.9 -es 3bet %-al
weaktight | Hand | AQo - No Limit Holdem Tournament
első hozzászólásként még azért megbocsátható, h nem turn allin volt, hanem flop.:) Másrészt a pothoz képesti betsize a fontos postflop, nem az, h hany bb-t hiv vki a potba.
Am. meg egy 12/12-es, kompetensnek tűnő játékos, nem tudom, lehet pre fold is szóba jöhet, hiszen utg+1 -t 3-betelt középről, mikro teten! Oop nem tudom, meg tudjuk-e ezt jatszani plusszosan. Flopallin nyilvan nem opcio.
első hozzászólásként még azért megbocsátható, h nem turn allin volt, hanem flop.:) Másrészt a pothoz képesti betsize a fontos postflop, nem az, h hany bb-t hiv vki a potba.
Am. meg egy 12/12-es, kompetensnek tűnő játékos, nem tudom, lehet pre fold is szóba jöhet, hiszen utg+1 -t 3-betelt középről, mikro teten! Oop nem tudom, meg tudjuk-e ezt jatszani plusszosan. Flopallin nyilvan nem opcio.
Csak említettem, h pre fold is opció lehet, mindenképpen jobb, ha nem tul eros a postflop jatekunk, s minden floppolt parral tonkre megyunk, ill. a betsize-unk sem sszofisztikált:)