Póker Fórum Archívum > Multi table > Micro limit MTT kérdések

Galambos Tarzan
Válasz QQ-Gigolo-7 kommentjére
2012. jún. 12. 11:26

weaktight | Hand | 5As - No Limit Holdem Tournament

Ellenfelem laza 23/15 öt játszott 50% os steal rangel. Véleményem szerint extra erőt mutatok azzal, hogy buttonből megjátszom a pusht, ezáltal leszűkítem a vakok rangét it, hiszen shortstackek.
Mint kiderült ellenfelünk elég nagy fish :D

Nem lenne rossz a push, de eff. 26BB stackkel vagyunk a nagy vakkal, így viszont annyira nem tetszik. Ezek nem shortstackek. Mióta shortstack valaki 26BB -vel úgy, hogy az asztal fele 13 - 15BB -vel ül?Rossz a kockázat nyereség arány, mert 26BB -t kockáztatunk 4BB -ért. A pushoddal meg éppen egy ilyesmi lapot rappelsz, nem mutatsz ezzel extra erőt. Sokkal gyanúsabb lenne egy call, vagy 2,5x -es 3bet, mint egy ilyen ormótlan push.

Galambos Tarzan
Válasz Flush67 kommentjére
2012. jún. 12. 11:33

AA-s parti:
És miért baj, ha lecalloznak? Szerintem itt sokkal jobb a standard emelés. Potnyi stacked marad flopra ha kapsz egy megadást. (Inkább adja meg valami 66,JQs,Axs szerű lappal, amiben lát annyi fantáziát, hogy tovább jön, amit egyébként egy pushra dobna)

66 -al, egyéb JQ és hasonló "szép" lapokkal egy átlag fish ha már belimpelt akkor nagyon sokszor adni fogja a pusht is. Pont azért, mert flopon ha nem találja el, akkor vagy herozik valamit vagy dob, így legalább bekerül pre, aztán lesz ami lesz, valahogy így gondolkodhatnak. Ezek utálnak postflop emelt potban játszani, mert nem tudják, hogyan kell, pláne szűk stackből. Egymilliószor limpcalloltak már le ezeknél sokkal rosszabb lapokkal is fishek, szvsz nem rossz a push, sima value. Másrészt pedig a pushhal sokkal kisebb erőt mutatsz, mintha 17BB -ből látványosan próbálod magad kommitálni pre.

Galambos Tarzan
2012. jún. 12. 11:46

weaktight | Hand | AA - No Limit Holdem Tournament

Turnt nem értem, fold ugye nem játszik, callal így is kommittálod magad a riverre, szvsz ez turn push, itt már dobni nem fog.

QQ-Gigolo-7
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2012. jún. 14. 20:44

Kérdésem a következő:
20BB-s stackel infinity oddsal calloztok pusht ilyen szituban?

weaktight | Hand | K3o - No Limit Holdem Tournament
Megkérdőjelezem, hogy +EV itt a call, szerintetek?

QQ-Gigolo-7
2012. jún. 14. 21:01

Remélem tetszik :DDDD

weaktight | Hand | QQ - No Limit Holdem Tournament

Szerintem itt teljesen helyénvaló az overbet :PPP
Kiszedtem a max valuet :D

stickstackstoke
2012. jún. 16. 16:30

Ezzel a handdel kapcsolatban kérnék segítséget:
weaktight | Hand Poll | 55 - No Limit Holdem Tournament
mi itt a helyes játék?
14-en vagyunk versenyben, a BB a CL, aki egyébként egy calling station.
Köszönöm!

QQ-Gigolo-7
Válasz stickstackstoke kommentjére
2012. jún. 16. 18:51

Co 55

Ebben a szakaszban agresszíven kell megjátszanod a handjeidet.
14 embernél már a tornagyőzelem a fontos, sőt hát minden versenyhez úgy kell hozzáállni, hogy megnyerjük.
55 el ebben a spotban én minit emelnék, de jó lenne tudni, hogy az sb, és a BU mennyire agresszív, hiszen ha minden szarral visszatolják akkor az kellemetlen lehet.
Amennyiben gyenge játékosok hívj minit, nagyrészt dobnak.
Ha erős regulárok akkor kénytelen leszel drukkolni, mert 11, illetve 17bb restealt véleményem szerint callozni kell 55-el agrók ellen. Szépen megnyered a flipet, aztán go előre.
Emelj, és lopkodj hátulról!

QQ-Gigolo-7
2012. jún. 16. 21:28

Jó ez így??

weaktight | Hand | 44 - No Limit Holdem Tournament

valahogy nem jön be ez nekem.. vélemény?

stickstackstoke
2012. jún. 16. 21:50

Köszi! Button és sb nitek voltak. A kérdés leginkább arra vonatkozott, hogy min-bet, vagy push. Mert én a min-bet mellett voltam, hogy a BB-nek dobhassunk, de ezt a szessönt 2 haverommal játszottuk, akik rábeszéltek a pushra. ATo-val adta BB és húzta a flippet. Én veled értek egyet és min-betelnék még mindig, de azért az is igaz, hogy BB nagyon gyakran fog callozni és onnantól szinte minden flopon ch/f a játék, akkor meg már lehet, h kár pf emelni. :S

A 44-ben szerintem egyértelműen ennyi volt.

QQ-Gigolo-7
Válasz stickstackstoke kommentjére
2012. jún. 17. 1:00

25BB-t minek pusholni?? mond meg a haverjaidnak hogy üljenek neki tanulni valamit... :D

Élő ügyfélszolgálat