weaktight | Hand | 5As - No Limit Holdem Tournament
Ellenfelem laza 23/15 öt játszott 50% os steal rangel. Véleményem szerint extra erőt mutatok azzal, hogy buttonből megjátszom a pusht, ezáltal leszűkítem a vakok rangét it, hiszen shortstackek.
Mint kiderült ellenfelünk elég nagy fish :D
AA-s parti:
És miért baj, ha lecalloznak? Szerintem itt sokkal jobb a standard emelés. Potnyi stacked marad flopra ha kapsz egy megadást. (Inkább adja meg valami 66,JQs,Axs szerű lappal, amiben lát annyi fantáziát, hogy tovább jön, amit egyébként egy pushra dobna)
weaktight | Hand | AA - No Limit Holdem Tournament
Kérdésem a következő:
20BB-s stackel infinity oddsal calloztok pusht ilyen szituban?
weaktight | Hand | K3o - No Limit Holdem Tournament
Megkérdőjelezem, hogy +EV itt a call, szerintetek?
Remélem tetszik :DDDD
weaktight | Hand | QQ - No Limit Holdem Tournament
Szerintem itt teljesen helyénvaló az overbet :PPP
Kiszedtem a max valuet :D
Ezzel a handdel kapcsolatban kérnék segítséget:
weaktight | Hand Poll | 55 - No Limit Holdem Tournament
mi itt a helyes játék?
14-en vagyunk versenyben, a BB a CL, aki egyébként egy calling station.
Köszönöm!
Co 55
Ebben a szakaszban agresszíven kell megjátszanod a handjeidet.
14 embernél már a tornagyőzelem a fontos, sőt hát minden versenyhez úgy kell hozzáállni, hogy megnyerjük.
55 el ebben a spotban én minit emelnék, de jó lenne tudni, hogy az sb, és a BU mennyire agresszív, hiszen ha minden szarral visszatolják akkor az kellemetlen lehet.
Amennyiben gyenge játékosok hívj minit, nagyrészt dobnak.
Ha erős regulárok akkor kénytelen leszel drukkolni, mert 11, illetve 17bb restealt véleményem szerint callozni kell 55-el agrók ellen. Szépen megnyered a flipet, aztán go előre.
Emelj, és lopkodj hátulról!
Jó ez így??
weaktight | Hand | 44 - No Limit Holdem Tournament
valahogy nem jön be ez nekem.. vélemény?
Köszi! Button és sb nitek voltak. A kérdés leginkább arra vonatkozott, hogy min-bet, vagy push. Mert én a min-bet mellett voltam, hogy a BB-nek dobhassunk, de ezt a szessönt 2 haverommal játszottuk, akik rábeszéltek a pushra. ATo-val adta BB és húzta a flippet. Én veled értek egyet és min-betelnék még mindig, de azért az is igaz, hogy BB nagyon gyakran fog callozni és onnantól szinte minden flopon ch/f a játék, akkor meg már lehet, h kár pf emelni. :S
A 44-ben szerintem egyértelműen ennyi volt.
25BB-t minek pusholni?? mond meg a haverjaidnak hogy üljenek neki tanulni valamit... :D