Póker Fórum Archívum > Multi table > Micro limit MTT kérdések

fkf131
Válasz QQ-Gigolo-7 kommentjére
2012. jún. 26. 2:01

Nem létezik olyan stat 50 hand alapján, hogy bvb egy emelésre AJ-t dobjak. Én pusholnám, vagy esetleg callolnék, és ip játszanék.

kriispirolls
2012. jún. 26. 2:58

Fold mindenkepp rossz, ha nagyon tight volt eddig akkor a call is szobajohet de am standard push vagy 3bet/call.

QQ-Gigolo-7
2012. júl. 5. 20:27

weaktight | Hand | AQo - No Limit Holdem Tournament

A legelső hand a versenyen.
Riveren nem igazán tudtam hova tenni magam, viszont showdownképesnek gondoltam a lapomat...
Vélemény a river check callról?

pszibu
2012. júl. 5. 20:35

szerintem jó. ha blöffölt, akkor te vagy a jó, ha meg nem, akkor legalább nem pazaroltál el túl sok időt a tournamentre. :)

Galambos Tarzan
2012. júl. 5. 20:37

weaktight | Hand | AQo - No Limit Holdem Tournament

A legelső hand a versenyen.
Riveren nem igazán tudtam hova tenni magam, viszont showdownképesnek gondoltam a lapomat...
Vélemény a river check callról?

Rossz. Preflop sqquezelek ezzel sokszor. Ha csak callolok, akkor flopon TP -vel leadeltem volna. Riveren nem adom meg az overbetet. Kis téten az 90% nuts.

QQ-Gigolo-7
Válasz kriispirolls kommentjére
2012. júl. 5. 20:56

weaktight | Hand | KK - No Limit Holdem Tournament

CR allint játszó ellenfél egy limpelgetős fish izmos 43/4 es statokkal rendelkezik 23 hand után agg faktor 0.5, és eddig egy limpcall, check callt láttam tőle hasonló flop után QT vel.
Másik ellenfél egy 50/30/inf 10 hand...
vélemény??

QQ-Gigolo-7
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2012. júl. 5. 21:01

Ezen a limiten sqz után nem tuti, hogy heads up fogtok játszani, és OOp nem túl szerencsés baszakodni 2 ellenfél ellen nagyobb potban, pláne, hogy a 3 bettel blöffbe fordítom az AQ, t hiszen nem fogok 4 bet ellen játszani.
Floppon én nem hiszem, hogy donkolok, hiszen elveszem az ellenfél lehetőségét a blöfföléstől, elméletileg itt nekem kell a legjobb kezet tartanom, miért dobatnám el a rosszabbat, szóval a betméretezés,és a 3. játékos függvényében itt inkább C/C, ill C/R a játékom.

Galambos Tarzan
2012. júl. 5. 21:01

weaktight | Hand | KK - No Limit Holdem Tournament

CR allint játszó ellenfél egy limpelgetős fish izmos 43/4 es statokkal rendelkezik 23 hand után agg faktor 0.5, és eddig egy limpcall, check callt láttam tőle hasonló flop után QT vel.
Másik ellenfél egy 50/30/inf 10 hand...
vélemény??

Jó fold, durva ez az overbet, drawy a flop, meg két ellenféllel szemben egy pár ritkán elég.

AF -et nagyobb minta alapján érdemes csak nézni

QQ-Gigolo-7
2012. júl. 5. 21:16

weaktight | Hand | T9s - No Limit Holdem Tournament

ellenfél 31/15/inf 25 ös 3 bettel játszik 30 hand alapján.
4 bet után nyilvánvaló volt, hoy any baordon beteszem. Ebben a szituban szerintetek +EV egy ilyen move?

Galambos Tarzan
2012. júl. 5. 21:27

weaktight | Hand | T9s - No Limit Holdem Tournament

ellenfél 31/15/inf 25 ös 3 bettel játszik 30 hand alapján.
4 bet után nyilvánvaló volt, hoy any baordon beteszem. Ebben a szituban szerintetek +EV egy ilyen move?

Nem. 30 hand az nagyjából semmi.

Élő ügyfélszolgálat