Póker Fórum Archívum > Multi table > Mit csináltatok volna? - MTT

Zsipali
Válasz hunsilverline kommentjére
2011. máj. 3. 13:40

Nem kell túlmagyarázni. Én nem játszanám így és kész.

De ha valaminek ellent mondassz, azt alá szokták támasztani érvekkel, meg azt írtad számoltál, és nem jó a call. Én sosem csinálom azt, hogy beírom a topicba hogy fold/call/AI/akármi, mert én úgy gondolom.
Erre mondják ha csendben maradtál volna...

Krono
Válasz rudinese33.1/3 kommentjére
2011. máj. 3. 13:41

Amikor én azt mondtam szerintem nem jó a következőkre gondoltam:
- minbetraise után én nem adnék meg egy restealt ilyen lappal.
1., a megadás előtt szerintem hátárnyban vagyok
2., a megadással felfedem milyen szeméttel lopok - ez a többi ellenféllel szemben is katasztrófa, még ha ezt a handet be is húzom. Nem fogok tudni lopni a továbbiakban.
3., ha esetleg elbukom a handet , olyan short leszek, hogy kötelező lesz pusholnom, amit a mutatott lap alapján könnyedén meg fognak adni.

Ezt én gy gondolom.

Miért is katasztrófa, ha a többiek látják? Ha ezt látják tőlem az asztalnál, akkor sokkal feszesebben fogják visszatolni rám 20bb alatt(hiszen joggal gondolhatják, hogy nem raise/foldolunk 20 bb alatt, és nem sok FE-vel számolhatnak), ill. lopni sem fognak annyit, kvázi ez rengeteg zsetont jelent a jövőben. 25bb felett nyilván többet fognak 3betelni, de ilyenkor kell ritmust váltani, és befeszülni kicsit...Egyébként meg nem hiszem, hogy tudják ezen a téten mi a megfelelő resteal range adott playa ellen, szóval még ha vissza is játszanak ránk, akkor sem biztos, hogy azt +EVsen teszik.

Ha elbukjuk a handet, akkor sem esünk ki, ha meg köv. handben kiesünk, akkor no para, biztos megy mellette még vagy 8-10 versenyünk. Az a lényeg, hogy az adott szituban jó döntést hozzunk. Ez nem sng, itt ilyen dolgokat is be kell vállalni. :)

Zsipali: én is hasonló rangel számoltam.

Krono
2011. máj. 3. 13:44

De miért? Támaszd alá légyszíves.

barog88
Válasz Krono kommentjére
2011. máj. 3. 13:48

mi alapján döntitek el, hogy egy ember milyen rangel operál?
kiváncsiságból kérdezem csak mert én nem tudom!

dodi89
2011. máj. 3. 13:49

Neked feltett szándékod, hogy korán reggel tiltre tegyél... -.-

hunsilverline
Válasz Krono kommentjére

De miért? Támaszd alá légyszíves.

Mert én nem érzem +EV-snek a callt mert én eleve nem emelnék Q7-tel CO-ban ha tudom, hogy egy agresszív BB van mögöttem.

Zsipali
Válasz barog88 kommentjére

mi alapján döntitek el, hogy egy ember milyen rangel operál?
kiváncsiságból kérdezem csak mert én nem tudom!

Statok, a te image-d, az ő image-a.

Zsipali
2011. máj. 3. 13:50

Mert én nem érzem +EV-snek a callt mert én eleve nem emelnék Q7-tel CO-ban ha tudom, hogy egy agresszív BB van mögöttem.

Hagyjuk :)) Ez nem az a játék, ahol érzed, nem érzed. Itt szinte mindent ki leht számolni, és mint írtad megtetted. Csak azt kéne bemásolni :S

barog88
Válasz Zsipali kommentjére
2011. máj. 3. 13:51

Statok, a te image-d, az ő image-a.

akkor segédprogram nélkül alapvetően nem tudjuk behatárolni?

Zsipali
Válasz barog88 kommentjére
2011. máj. 3. 13:53

akkor segédprogram nélkül alapvetően nem tudjuk behatárolni?

De, ha figyeled az asztalt. Ha tolod 16 asztalon segédprogram nélkül, akkor kb lehetetlen nagyjából pontos rangeket belőnni.

Élő ügyfélszolgálat