Igen, de még ha tegyük fel rossz is az, hogy én eldobnám a Q7-et a resteal hatására és az még rossz döntés is, miért nem lehet elfogadni, hogy én így tennék?:)
Nem, nem volt poén.... Ha jó döntést hozunk és kiesünk, akkor mi a gond? Ez a versenypoker.
Callolnak? 20bb-ből? Calloljanak, az nekem csak jó, mivel az egyértelműen hibás játék.
Most nagyképűség nélkül mondhatom, hogy voltam párszor FT/FT közelében és hidd el, nincs tele az asztal AJKHoosier1 -féle emberekkel.
Sztem senkinek nincs gondja azzal, hogy te így tennél. Ettől még ez a megjátszás jó így, ahogy van, erre írtad te, hogy kiszámoltad és már pedig ez így nem jó...
Azt gondolom, hogy én nem személyeskedtem, gyenge lennék világhábórúban, és nem győztetek meg. Ezért megkérdem:
25bb-ből minbet steal (23) kapunk egy 12bb restealt. Tényleg meg kell adni egy várhatóan 35-40%-os eséllyel a 23bb-nkből 12-t? Még1x, szerintem a nem SD képes lap miatt nem.
Jelszó: haddtanuljakmareggelisvalamit.
Ha a legnagyobbak érvekkel meggyőznek , alíg várom hogy tanuljak.
Viszont tényleg nyugodjunk meg (én is) mert eddig a normálisabb PA-sok közé tartoztam és nem szeretném ha ez változna.
Egy 23o közel sem hoz olyan jó eredményt, mint egy Q7s. Legjobb esetben is 30%ot hoz(37%os resteal range mellett, ami laza range), míg egy Q7s 40%ot hoz.
De ha látják, hogy nem dobsz, akkor mi értelme lenne lazán allin menniük ellened?
a 23 nálam a maradék 23bb jelenti
Ja sorry.
De hát akkor is, nem tudom milyen érv kell még amellett, hogy odds alapján call?
25bb-ből minbet steal (23) kapunk egy 12bb restealt. Tényleg meg kell adni egy várhatóan 35-40%-os eséllyel a 23bb-nkből 12-t?
A kérdésem lényege ez.
Odds alapján ez call???? szerintem nem.
Kiszámoltam de nem matematikailag, hanem azt véve alapul, hogy Danfiu nem 1%-ban 3-bettel, re-stalel, meg azt, hogy a 40k-val kényelmes helyzetben volt Zsipali meg azt is, hogy több mint a harmad stackét kockáztatta Q7-tel. Ezeket alapul véve mondtam, hogy én sztem rossz a call.[/QUOTE]
Ne ezt mondd. Azt mondjad, hogy a resteal range, amit Zsipali felállított túlságosan tág, nem egyeztethető össze sem a stack méretekkel, sem pedig az ellenfél imagével. És akkor ezzel van mit kezdeni. Mert ha szűkíted az ellen rangét, akkor a +Ev-ből baromi hamar -Ev lesz.
Tehát szerinted kizárt, hogy valaki K6o-val, vagy Q9s-sel visszatoljon ennyi bb-t, pláne nem a Danfiú, aki - ha jól emlékszem - aránylag feszes kedvében volt.
Ez a range egyébként a lapok 29,4%-át feltételezi, vagyis közel minden 3-ik emelésünkre jön majd egy resteal, amit meg fogunk adni, mert + EV.