Értem az álláspontod és okés, hogy te jónak gondolod a callt de tegyük a szívünkre a kezünket és gondolkodjunk el azon, hogy hányan dobnánk ezt a handet.
Én számoltam és ez bizony fold.
Mert én nem érzem +EV-snek a callt.
Egyszerűen csak fogadd el, hogy máshogy is lehet játszani nem csak úgy mint te. És ezt nem is kell feltétlen megmagyarázni.
Kiszámoltam de nem matematikailag.
En Zsipali szemszogebol ezt a ranget allitottam fel, ez alapjan van neki 37% equity-je Q7s-dal.Ennel lazabb range-dzsel nem fogom ugysem visszatolni ellene.Mondjuk szerintem az is kozre jatszhatott nagy szerepben,hogy van sok kozos history-nk es az egymas lejatszasa(kicsit szemelyes)-->ezert tehetett a rangembe kb any2-t.
{ 22+, A2s+, K6s+, Q7s+, J8s+, T9s, 98s, A7o+, KTo+, QJo }
Milyen rangel dolgoztál, ami alapján itt -EV a call?
En Zsipali szemszogebol ezt a ranget allitottam fel, ez alapjan van neki 37% equity-je Q7s-dal.Ennel lazabb range-dzsel nem fogom ugysem visszatolni ellene.Mondjuk szerintem az is kozre jatszhatott nagy szerepben,hogy van sok kozos history-nk es az egymas lejatszasa(kicsit szemelyes)-->ezert tehetett a rangembe kb any2-t.
{ 22+, A2s+, K6s+, Q7s+, J8s+, T9s, 98s, A7o+, KTo+, QJo }
es az egymas lejatszasa(kicsit szemelyes)
Ez butaság, tegnap is mondtam
Ez butaság, tegnap is mondtam
Szia. Leírod mit gondoltál a call-nál? Range, Icm, enemyk. Leírod mi a hozzászólásainkkal kapcsolatos gondolatod? A handre értem, nem a világháborúra.
EPIC
Kiszámoltam de nem matematikailag, hanem azt véve alapul, hogy Danfiu nem 1%-ban 3-bettel, re-stalel, meg azt, hogy a 40k-val kényelmes helyzetben volt Zsipali meg azt is, hogy több mint a harmad stackét kockáztatta Q7-tel. Ezeket alapul véve mondtam, hogy én sztem rossz a call.
Ne ezt mondd. Azt mondjad, hogy a resteal range, amit Zsipali felállított túlságosan tág, nem egyeztethető össze sem a stack méretekkel, sem pedig az ellenfél imagével. És akkor ezzel van mit kezdeni. Mert ha szűkíted az ellen rangét, akkor a +Ev-ből baromi hamar -Ev lesz.
Tehát szerinted kizárt, hogy valaki K6o-val, vagy Q9s-sel visszatoljon ennyi bb-t, pláne nem a Danfiú, aki - ha jól emlékszem - aránylag feszes kedvében volt.
Ez a range egyébként a lapok 29,4%-át feltételezi, vagyis közel minden 3-ik emelésünkre jön majd egy resteal, amit meg fogunk adni, mert + EV.