Póker Fórum Archívum > Multi table > Mit csináltatok volna? - MTT

analyser
Válasz Krono kommentjére
2011. máj. 3. 14:35

Értem az álláspontod és okés, hogy te jónak gondolod a callt de tegyük a szívünkre a kezünket és gondolkodjunk el azon, hogy hányan dobnánk ezt a handet.

Én számoltam és ez bizony fold.

Mert én nem érzem +EV-snek a callt.

Egyszerűen csak fogadd el, hogy máshogy is lehet játszani nem csak úgy mint te. És ezt nem is kell feltétlen megmagyarázni.

Kiszámoltam de nem matematikailag.

EPIC

danfiu
Válasz Kispagat kommentjére
2011. máj. 3. 14:37

En Zsipali szemszogebol ezt a ranget allitottam fel, ez alapjan van neki 37% equity-je Q7s-dal.Ennel lazabb range-dzsel nem fogom ugysem visszatolni ellene.Mondjuk szerintem az is kozre jatszhatott nagy szerepben,hogy van sok kozos history-nk es az egymas lejatszasa(kicsit szemelyes)-->ezert tehetett a rangembe kb any2-t.

{ 22+, A2s+, K6s+, Q7s+, J8s+, T9s, 98s, A7o+, KTo+, QJo }

rudinese33.1/3
Válasz Krono kommentjére
2011. máj. 3. 14:38

Milyen rangel dolgoztál, ami alapján itt -EV a call?

Majdnem short-nál én kb: kto+ k9s+ a2+ 22+ tudok elképzelni minimum restealre, ha még azt mondom, hogy "read" alapján feszesen is játszott, hát ez tényleg a legalja. Úgy gondolom itt q7 max 40%-ot hozhat ez alapján maximum 0ev a q7 call. ( szerényen így gondolom) Ha ehhez hozzá teszem, hogy SD, és nem CL-ből vagánykodunk akkor szerintem nálam ez dobás. Még mindig DDD

Kispagat
Válasz danfiu kommentjére
2011. máj. 3. 14:42

En Zsipali szemszogebol ezt a ranget allitottam fel, ez alapjan van neki 37% equity-je Q7s-dal.Ennel lazabb range-dzsel nem fogom ugysem visszatolni ellene.Mondjuk szerintem az is kozre jatszhatott nagy szerepben,hogy van sok kozos history-nk es az egymas lejatszasa(kicsit szemelyes)-->ezert tehetett a rangembe kb any2-t.

{ 22+, A2s+, K6s+, Q7s+, J8s+, T9s, 98s, A7o+, KTo+, QJo }

Hát így.

Zsipali
Válasz danfiu kommentjére
2011. máj. 3. 14:57

es az egymas lejatszasa(kicsit szemelyes)

Ez butaság, tegnap is mondtam

danfiu
Válasz Zsipali kommentjére
2011. máj. 3. 15:01

Tegnap, akkor pont abban a szituacioban ugy ereztem, de tudom azota megdumaltuk:)

rudinese33.1/3
Válasz Zsipali kommentjére
2011. máj. 3. 15:20

Szia. Leírod mit gondoltál a call-nál? Range, Icm, enemyk. Leírod mi a hozzászólásainkkal kapcsolatos gondolatod? A handre értem, nem a világháborúra.

Zsipali
Válasz rudinese33.1/3 kommentjére
2011. máj. 3. 15:22

Szia. Leírod mit gondoltál a call-nál? Range, Icm, enemyk. Leírod mi a hozzászólásainkkal kapcsolatos gondolatod? A handre értem, nem a világháborúra.

Szia https://poker-akademia.com/vBulletin/313677-post2368.html

hunsilverline
Válasz analyser kommentjére
2011. máj. 3. 15:24

EPIC

Belehalsz ha nem kötsz belém?

hunsilverline
Válasz Kispagat kommentjére
2011. máj. 3. 15:26

Kiszámoltam de nem matematikailag, hanem azt véve alapul, hogy Danfiu nem 1%-ban 3-bettel, re-stalel, meg azt, hogy a 40k-val kényelmes helyzetben volt Zsipali meg azt is, hogy több mint a harmad stackét kockáztatta Q7-tel. Ezeket alapul véve mondtam, hogy én sztem rossz a call.

Ne ezt mondd. Azt mondjad, hogy a resteal range, amit Zsipali felállított túlságosan tág, nem egyeztethető össze sem a stack méretekkel, sem pedig az ellenfél imagével. És akkor ezzel van mit kezdeni. Mert ha szűkíted az ellen rangét, akkor a +Ev-ből baromi hamar -Ev lesz.

Tehát szerinted kizárt, hogy valaki K6o-val, vagy Q9s-sel visszatoljon ennyi bb-t, pláne nem a Danfiú, aki - ha jól emlékszem - aránylag feszes kedvében volt.

Ez a range egyébként a lapok 29,4%-át feltételezi, vagyis közel minden 3-ik emelésünkre jön majd egy resteal, amit meg fogunk adni, mert + EV.

Én ezeket nem tudom ilyen jól elmondani. Egyszerűen végigfuttatom az összes infót a fejemben és megszületik a döntés. Alapból nincs esélyed mondjuk 6 asztal mellett PokerStove-val szöszmötölni.

Élő ügyfélszolgálat