Póker Fórum Archívum > Multi table > Mit csináltatok volna? - MTT

rudinese33.1/3
Válasz Zsipali kommentjére
2011. máj. 3. 15:28

SM-en sem dobnám. Egy agro játékos ellen meg van az oddsunk.
Hand 0: 38.222% 37.22% 01.00% 226879401 6112928.50 { Qh7h }
Hand 1: 61.778% 60.78% 01.00% 370474966 6112928.50 { 22+, A2s+, K6s+, Q8s+, J9s+, T8s+, 97s+, 87s, A6o+, K9o+, Q9o+, JTo }

Kérem a cáfolatot.

Értem. Más range-ben gondolkodtunk. Úgy tudtam feszesen játszott. Ezzel szemben azt mondod agro játékos aki t8s, q8s, j9s, jto -val resteal ai megy.
Végül is te lőtted be jobban a range-t. Okés.
Danfiu lehte, hogy csak szerinted játszottál feszesen? DDD nem bántásnak szántam. Érdekes volt. Jövök máskor is.

Krono
Válasz hunsilverline kommentjére
2011. máj. 3. 15:31

Én ezeket nem tudom ilyen jól elmondani. Egyszerűen végigfuttatom az összes infót a fejemben és megszületik a döntés. Alapból nincs esélyed mondjuk 6 asztal mellett PokerStove-val szöszmötölni.

2 perc simán elég, hogy belődd, annyi timebankod meg valószínű még van. Van akinek meg stoveolnia sem kell, mert nagyjából meg vannak a fejében a rangek, és mondjuk egy Q7s szerű lap milyen %ot hoz feszes ill. agro range ellen.

Evolution
Válasz Krono kommentjére
2011. máj. 3. 16:08

2 perc simán elég, hogy belődd, annyi timebankod meg valószínű még van. Van akinek meg stoveolnia sem kell, mert nagyjából meg vannak a fejében a rangek, és mondjuk egy Q7s szerű lap milyen %ot hoz feszes ill. agro range ellen.

Stoveolni sztem handelemzés közben érdemes :) nem a törni közben :P én pl még sosem csináltam, mondjuk lehet ezért hozol dupla akkora ROIt mint én :D

rudinese33.1/3
Válasz Evolution kommentjére
2011. máj. 5. 13:44

Kérdezném. Mit csináltatok volna?
Enemy végig cl. Én voltam messze a legfeszesebb már régóta. 150 közös handünk volt ekkor - mind erről a versenyről. Nem volt túl agresszív. Folyamatos minbet-bet-bet-et játszott, de mindig csak egy bb-t raiselt vagy betelt. Komolyabb raisre, betre akár 2,5bb-re is dobott.
A kifizetés valahogy így volt:
4. 170$
3. 260$
2. 350$
1. 460$ de ez nem pontos.

Preflop amikor az aa-t megláttam eldöntöttem, hogy célom az első hely. Előtte csak a következő helyezés elérése volt a terv. Elég szar lapokat kaptam végig.
Innentől úgye ai showdont akartam, ezért volt csak a minbet rr.
1., Hiba volt-e, hogy nem a pénzért játszottam? Elég eldölt volt már az első hely, talán jobb helyezésre kellett volna hajtanom.
2., A fentiek ismeretében hiba volt-e a minbet rr, hiszen elértem a célom, minden bekerült.
3., Hiba volt-e a postflop megadás? Tudtam, hogy nincs nála sem sor, sem két pár. Nem ment volna ai - korábbi readem alapján. Top pár, vagy kx-re gondoltam. kt+, kicsi pp, ax...

weaktight | Hand | AA - $1/$2 No Limit Holdem

Kérem, hogy részletesen indokoljatok. Az első komolyabb mtt-n - eddig talán összesen 10-et játszottam. Hadd tanuljak.

Agitator
Válasz rudinese33.1/3 kommentjére
2011. máj. 5. 14:01

A min rr-el pont ez a baj, hogy minden fos lapot bent tartasz, és onnantól elég nehéz lesz folytatni a partit. A flop call szerintem standard, kétlem hogy ez itt dobható. Sortól, szettől nem féltem volna én sem.

rudinese33.1/3
Válasz Agitator kommentjére
2011. máj. 5. 14:05

ÉS mit gondolsz arról, hogy nem lett volna-e jobb csak helyezésekért hajtani?

fkf131
2011. máj. 5. 14:06

Hali!
Én csak a saját vélemnyemet tudom leírni, szerintem ahogy írtad és keresni akartál vele, úgy nem volt vészes a hand , csak buktad a kb 80-20at.
Az más kérdés hogy SB vs BB ez a min 3bet áltba face up monster, plusz megadod neki az esélyt, hogy a giga stackjéből 1bbért 7bbs potnál floppot nézzen (mégha oop is), amikor 15bb effektiv vagy, szerintem hiba. sőt 15 BB vel alapból nem 3betelnék soha, sb vs bb főleg nem. Ha keresni akarok vele,akkor egy 70%+Cbetes ember ellen néha eseteleg just call, azt floppon betenni, de icm stb. miatt azis rossz megoldás. Egyszóval akármennyire keresni akarsz sztem ez std push. A min 3betet meg hanyagold szvsz.( én gyűlölöm:D)

Agitator
2011. máj. 5. 14:15

ÉS mit gondolsz arról, hogy nem lett volna-e jobb csak helyezésekért hajtani?

Egy turnin mindig cél az első hely, mert az fizet legjobban.
Megnéztem mégegyszer a handet, a stackeket, inkább rátoltam volna, minthogy minrr-eljek.

Krono
2011. máj. 5. 14:21

minrr az valami elképesztően borzalmas, sorry.
Push!
Ha agresszor az ellenfél, akkor 4handed ekkora stackekkel biztos, hogy szétpusholtam volna a rangem igen jelentős részével, ahelyett, hogy feszesen toljam.
Az, hogy ő minbetel preflop, az std, az is, ha dob egy 2,5bb-s 3betre.
Flopon meg call, ekkora stackel ez nuts.

rudinese33.1/3
2011. máj. 5. 14:24

Egy turnin mindig cél az első hely, mert az fizet legjobban.
Megnéztem mégegyszer a handet, a stackeket, inkább rátoltam volna, minthogy minrr-eljek.

Akkor is, ha az a célod, hogy ai sd? Akkor is, ha tudod hogy elől vagy? Postflop 6 outja volt. Nem vitatkozom, tanulnék.
Azt már látom, hogy a legfontosabb döntés az volt, hogy duplázni akartam. Talán itt a hiba. Persze, ha kitartok a 6 out ellen, akkor ez hand nem is lett volna ebben a fórumban.
Flop után meg ezen már nem lehetett változtatni - és nem is változtattam volna.

Élő ügyfélszolgálat