Póker Fórum Archívum > Multi table > Mit csináltatok volna? - MTT

fkf131
Válasz FeketeS kommentjére
2011. júl. 31. 16:36

Én squeezelnék pre. JJ az nem egy pp, hogy 300-600on postante 45BB eff setminingoljak vele oop 5way. Squeze 6-7k, a cél maximum HU kerülüni flopra,(ugye callal pre, sose gyűjtjük be a sok deadmoneyt, plusz egy 457en se tudjuk hol vagyunk, mig squeeze után ezeken a floppokon tolhatjuk neki)
Ja és nem feltétlenül ilyednék meg 1 overcardnál.

fejes1988
Válasz fkf131 kommentjére
2011. júl. 31. 16:40

5.5-6.5k körül. Flopon meg kb 40%-ot cbetelnék sztem

úgy jó. többre gondoltam.

Én squeezelnék pre. JJ az nem egy pp, hogy 300-600on postante 45BB eff setminingoljak vele oop 5way. Squeze 6-7k, a cél maximum HU kerülüni flopra,(ugye callal pre, sose gyűjtjük be a sok deadmoneyt, plusz egy 457en se tudjuk hol vagyunk, mig squeeze után ezeken a floppokon tolhatjuk neki)
Ja és nem feltétlenül ilyednék meg 1 overcardnál.

a squezz egyértelműen nem kérdés hogy kell e, főleg a verseny ezen szakaszában.

naggeri
2011. júl. 31. 16:40

5.5k körül. FLopon meg kb 40%-ot cbetelnék sztem

+1 squezze
qrva sok free money, túl jó lap setmineingra, + oop vagyunk, és ha találnánk is setet akkor se fognak kifizetni mindig. így nálunk a kezdeményezés, ha meg is ad valaki, többnyire pp lesz nála nem A;K;Q; szoval flop bet/fold J magasabb flopon nálam.

FeketeS
Válasz naggeri kommentjére
2011. júl. 31. 16:41

+1 squezze
qrva sok free money, túl jó lap setmineingra, + oop vagyunk, és ha találnánk is setet akkor se fognak kifizetni mindig. így nálunk a kezdeményezés, ha meg is ad valaki, többnyire pp lesz nála nem A;K;Q; szoval flop bet/fold J magasabb flopon nálam.

++++1, pontosan így gondolom én is

2tiWinner
2011. aug. 3. 20:19

Itt az idő hogy dobjam az AK-t pre?:

weaktight | Hand | AKo - No Limit Holdem Tournament

FeketeS
Válasz 2tiWinner kommentjére
2011. aug. 3. 20:24

Itt az idő hogy dobjam az AK-t pre?:

weaktight | Hand | AKo - No Limit Holdem Tournament

bizony. Nem tom elképzelni, hogy itt ne legyen valamelyiknél AA,vagy KK. Néha megtörténik, de az is QQ,JJ lesz.
Kivétel ha 2 aggro fishről beszélünk, akkor adnám

MindenkiTancol
2011. aug. 3. 21:02

bizony. Nem tom elképzelni, hogy itt ne legyen valamelyiknél AA,vagy KK. Néha megtörténik, de az is QQ,JJ lesz.
Kivétel ha 2 aggro fishről beszélünk, akkor adnám

QQ-JJ miért baj? A versenyjáték a flippekről szól nem? Ha meg KK van akkor sincs baj ha jön az ász ahogy az a szerencsés embereknél 10ből 10szer lejön..

2tiWinner
Válasz MindenkiTancol kommentjére
2011. aug. 3. 21:11

QQ-JJ miért baj? A versenyjáték a flippekről szól nem? Ha meg KK van akkor sincs baj ha jön az ász ahogy az a szerencsés embereknél 10ből 10szer lejön..

5-20bb között bizony sok a flipp, de én 150-200bb-s potokért nem szívesen flippelgetnék..

MindenkiTancol
Válasz 2tiWinner kommentjére
2011. aug. 3. 21:15

5-20bb között bizony sok a flipp, de én 150-200bb-s potokért nem szívesen flippelgetnék..

Miért nem? Vagy lesz óriásstack az elején vagy nem! Jobb mint csövesen ücsörögni. Később meg majd betoljuk sokkal rosszabbal mert megevett a vak hogy vártuk a jó lapokat amik nem jöttek..

JuhaAasz
Válasz MindenkiTancol kommentjére
2011. aug. 3. 21:21

Miért nem? Vagy lesz óriásstack az elején vagy nem! Jobb mint csövesen ücsörögni. Később meg majd betoljuk sokkal rosszabbal mert megevett a vak hogy vártuk a jó lapokat amik nem jöttek..

ilyen utg/sb lépések után eléggé lecsökken a nyerési esély %-ka, szóval tényleg felesleges nagy potért kockáztatni, mivel a vak még nem nagy, bőven lesz idő késöbb jobb szituban megfosztani a többieket, mintsem most belelesni egy QQ+ba.

Élő ügyfélszolgálat