Én squeezelnék pre. JJ az nem egy pp, hogy 300-600on postante 45BB eff setminingoljak vele oop 5way. Squeze 6-7k, a cél maximum HU kerülüni flopra,(ugye callal pre, sose gyűjtjük be a sok deadmoneyt, plusz egy 457en se tudjuk hol vagyunk, mig squeeze után ezeken a floppokon tolhatjuk neki)
Ja és nem feltétlenül ilyednék meg 1 overcardnál.
5.5-6.5k körül. Flopon meg kb 40%-ot cbetelnék sztem
Én squeezelnék pre. JJ az nem egy pp, hogy 300-600on postante 45BB eff setminingoljak vele oop 5way. Squeze 6-7k, a cél maximum HU kerülüni flopra,(ugye callal pre, sose gyűjtjük be a sok deadmoneyt, plusz egy 457en se tudjuk hol vagyunk, mig squeeze után ezeken a floppokon tolhatjuk neki)
Ja és nem feltétlenül ilyednék meg 1 overcardnál.
5.5k körül. FLopon meg kb 40%-ot cbetelnék sztem
+1 squezze
qrva sok free money, túl jó lap setmineingra, + oop vagyunk, és ha találnánk is setet akkor se fognak kifizetni mindig. így nálunk a kezdeményezés, ha meg is ad valaki, többnyire pp lesz nála nem A;K;Q; szoval flop bet/fold J magasabb flopon nálam.
Itt az idő hogy dobjam az AK-t pre?:
weaktight | Hand | AKo - No Limit Holdem Tournament
Itt az idő hogy dobjam az AK-t pre?:
weaktight | Hand | AKo - No Limit Holdem Tournament
bizony. Nem tom elképzelni, hogy itt ne legyen valamelyiknél AA,vagy KK. Néha megtörténik, de az is QQ,JJ lesz.
Kivétel ha 2 aggro fishről beszélünk, akkor adnám
QQ-JJ miért baj? A versenyjáték a flippekről szól nem? Ha meg KK van akkor sincs baj ha jön az ász ahogy az a szerencsés embereknél 10ből 10szer lejön..
5-20bb között bizony sok a flipp, de én 150-200bb-s potokért nem szívesen flippelgetnék..
Miért nem? Vagy lesz óriásstack az elején vagy nem! Jobb mint csövesen ücsörögni. Később meg majd betoljuk sokkal rosszabbal mert megevett a vak hogy vártuk a jó lapokat amik nem jöttek..