ilyen utg/sb lépések után eléggé lecsökken a nyerési esély %-ka, szóval tényleg felesleges nagy potért kockáztatni, mivel a vak még nem nagy, bőven lesz idő késöbb jobb szituban megfosztani a többieket, mintsem most belelesni egy QQ+ba.
Miért nem? Vagy lesz óriásstack az elején vagy nem! Jobb mint csövesen ücsörögni. Később meg majd betoljuk sokkal rosszabbal mert megevett a vak hogy vártuk a jó lapokat amik nem jöttek..
Egy 4 ezer forintos kifagyóson szerintem sokkal rosszabbal is betolják mint a QQ plusz. Ezeken még mindig rengeteg inas van.
hát én 1$os sng/mtt-n is alig látok olyat, aki utg+1-ből raise, majd sb 3bet és bb call 3bet után 4bet allin menne. mellesleg ha már így alakult és sb-nek csak egy hangyányi esze is van, és KK/AA-ja van, akkor abszolút nem tesz 5bet allint, hanem reméli még te így is flopot nézel.
Volt egy hangyányi esze és ha megfigyeled just call-olt, vagyis nem tett 5-bet all-in, amitől gyanússá válr a szitu így semi-easy foldoltam... Mutatás KK vs (sb) AA..
Volt egy hangyányi esze és ha megfigyeled just call-olt, vagyis nem tett 5-bet all-in, amitől gyanússá válr a szitu így semi-easy foldoltam... Mutatás KK vs (sb) AA..
Miért nem? Vagy lesz óriásstack az elején vagy nem! Jobb mint csövesen ücsörögni. Később meg majd betoljuk sokkal rosszabbal mert megevett a vak hogy vártuk a jó lapokat amik nem jöttek..
Szerintem nem ez a két opció van, legalábbis én nem félek 5400 40-70bb-nél, hogy megfog enni a vak.. Ideális cooler lenne ha 10-20 bb-s stackekkel történt volna a hand. Szerintem van még tér bőven a játékra. Azért köszönöm a javaslatot.
Várható volt, hogy vmi nagy cooler, nice fold volt. Ment egy PM