és legalább megvártad kinn a tesókkal?
:D:D
Pont nem voltak velem a verőlegények.
Pont nem voltak velem a verőlegények.
PF fold. 11-12Mnél meg amúgy is push/fold van, de azt se UTG-ben A5s-el.
De ha már így alakult, akkor call river.
Nos én is call river, erre ő mutat egy J -t.
Kicsit pofára estem :(
Ez a hand Cake teremben volt a tegnap 100k gtd-n. Sajnos trackerem nincs ezért leírás alapján tudok csak postolni.Szal:
vakok 50/100 avg ~10k
pozim MP::Ks::Qh: stackem ~6k
elötem mindenki fold
Én raise 350
CO fold
BTN fold
SB push ~7k
BB fold
MP ?
Most beírom hogy akkor dobtam, de így visszagondolva a helyzetre meg kellett volna adnom. Hogy miért is?
Teljesen jó resteal helyzetben volt amiben bármilyen párral és talán AT+-al visszatolhatja. KK+ biztos hogy nem így játszik tehát legrosszabb esetben 30%unk van QQ ellen, Axek többségénél pedig coinflipp. Azért is gondolkoztam,mert teljes laphalál volt jellemző,és ez egyike volt a játszható lapjaimnak.
Kérném néhány MTTben jártas playa véleményét hogy egyáltalán jó e a gondolatmenetem.
Ez a hand Cake teremben volt a tegnap 100k gtd-n. Sajnos trackerem nincs ezért leírás alapján tudok csak postolni.Szal:
vakok 50/100 avg ~10k
elötem mindenki fold
Én raise 350
CO fold
BTN fold
SB push ~7k
BB fold
MP ?
Most beírom hogy akkor dobtam, de így visszagondolva a helyzetre meg kellett volna adnom. Hogy miért is?
Teljesen jó resteal helyzetben volt amiben bármilyen párral és talán AT+-al visszatolhatja. KK+ biztos hogy nem így játszik tehát legrosszabb esetben 30%unk van QQ ellen, Axek többségénél pedig coinflipp. Azért is gondolkoztam,mert teljes laphalál volt jellemző,és ez egyike volt a játszható lapjaimnak.
Kérném néhány MTTben jártas playa véleményét hogy egyáltalán jó e a gondolatmenetem.
vakok 50/100 avg ~10k
elötem mindenki fold
Én raise 350
CO fold
BTN fold
SB push ~7k
BB fold
MP ?
Akkor mi az az M szám aminél már fel lehetne ezt vállalni?Pl:
vakok 150/300 avg ~10k
elötem mindenki fold
Én raise 750
CO fold
BTN fold
SB push ~7k
BB fold
MP ?
Akkor mi az az M szám aminél már fel lehetne ezt vállalni?Pl:
vakok 150/300 avg ~10k