Póker Fórum Archívum > Multi table > Mit csináltatok volna? - MTT

V.Peti
Válasz Pidzséj kommentjére
2009. nov. 19. 15:41

és legalább megvártad kinn a tesókkal?

Pidzséj
Válasz V.Peti kommentjére
2009. nov. 19. 15:43

:D:D

Pont nem voltak velem a verőlegények.

V.Peti
Válasz Pidzséj kommentjére
2009. nov. 19. 15:46
smoli
Válasz Yomb1e kommentjére
2009. nov. 19. 17:17

PF fold. 11-12Mnél meg amúgy is push/fold van, de azt se UTG-ben A5s-el.
De ha már így alakult, akkor call river.

Nos én is call river, erre ő mutat egy J -t.
Kicsit pofára estem :(

matusow88
Válasz smoli kommentjére
2009. nov. 19. 17:21

Nos én is call river, erre ő mutat egy J -t.
Kicsit pofára estem :(

megérdemelted.

Yomb1e
Válasz V.Peti kommentjére
2009. nov. 23. 13:44

Ez a hand Cake teremben volt a tegnap 100k gtd-n. Sajnos trackerem nincs ezért leírás alapján tudok csak postolni.Szal:

vakok 50/100 avg ~10k
pozim MP::Ks::Qh: stackem ~6k
elötem mindenki fold
Én raise 350
CO fold
BTN fold
SB push ~7k
BB fold
MP ?

Most beírom hogy akkor dobtam, de így visszagondolva a helyzetre meg kellett volna adnom. Hogy miért is?
Teljesen jó resteal helyzetben volt amiben bármilyen párral és talán AT+-al visszatolhatja. KK+ biztos hogy nem így játszik tehát legrosszabb esetben 30%unk van QQ ellen, Axek többségénél pedig coinflipp. Azért is gondolkoztam,mert teljes laphalál volt jellemző,és ez egyike volt a játszható lapjaimnak.

Kérném néhány MTTben jártas playa véleményét hogy egyáltalán jó e a gondolatmenetem.

MarbleGuy
2009. nov. 23. 13:54

Ez a hand Cake teremben volt a tegnap 100k gtd-n. Sajnos trackerem nincs ezért leírás alapján tudok csak postolni.Szal:

vakok 50/100 avg ~10k
elötem mindenki fold
Én raise 350
CO fold
BTN fold
SB push ~7k
BB fold
MP ?

Most beírom hogy akkor dobtam, de így visszagondolva a helyzetre meg kellett volna adnom. Hogy miért is?
Teljesen jó resteal helyzetben volt amiben bármilyen párral és talán AT+-al visszatolhatja. KK+ biztos hogy nem így játszik tehát legrosszabb esetben 30%unk van QQ ellen, Axek többségénél pedig coinflipp. Azért is gondolkoztam,mert teljes laphalál volt jellemző,és ez egyike volt a játszható lapjaimnak.

Kérném néhány MTTben jártas playa véleményét hogy egyáltalán jó e a gondolatmenetem.

Ez egyértelmű dobás saját véleményem szerint..

Persze attól is függ milyen volt az asztal. De a pozidban azért nem annyira egyértelmű, hogy te stealelni akarsz. Tapasztalatom szerint az ilyen move-okat leggyakrabban AQ+, 88+ (mondjuk KK-ig) handekkel játszák el. Sőt az AA és KK sincs kizárva, mert sokan megbolondulnak tőle. Szerintem minimum 60-40 a javára.

Egyébként zavaró ez az avg stack (kissé magasnak tűnik..lehet deep verseny volt), mindenesetre 37 M-el nemigen kell szerintem még felvállalni ilyen szitukat (még 50-50-et sem).

Az hogy később laphalálod volt az sajnálatos, de nem indokol rossz játékot. Jól döntöttél.

ammákalács
2009. nov. 23. 13:57

vakok 50/100 avg ~10k
elötem mindenki fold
Én raise 350
CO fold
BTN fold
SB push ~7k
BB fold
MP ?

Könnyű dobás.99+ AQ+ calloltam vna. A 88 határeset de itt most azt mondom h azt eldobnám , de játék közbe ugyis becallolnám sajna

Yomb1e
Válasz MarbleGuy kommentjére
2009. nov. 23. 13:58

Akkor mi az az M szám aminél már fel lehetne ezt vállalni?Pl:

vakok 150/300 avg ~10k
elötem mindenki fold
Én raise 750
CO fold
BTN fold
SB push ~7k
BB fold
MP ?

ammákalács
2009. nov. 23. 13:59

Akkor mi az az M szám aminél már fel lehetne ezt vállalni?Pl:

vakok 150/300 avg ~10k
elötem mindenki fold
Én raise 750
CO fold
BTN fold
SB push ~7k
BB fold
MP ?

Itt is határeset , itt már AJ+ 77+ al callolnék .Az A10határeset.

Élő ügyfélszolgálat