Akkor mi az az M szám aminél már fel lehetne ezt vállalni?Pl:
vakok 150/300 avg ~10k
pozim MP::Ks::Qh: stackem ~6k
elötem mindenki fold
Én raise 750
CO fold
BTN fold
SB push ~7k
BB fold
MP ?
Igen Kb 200-400 on openshove sztem. De BTN , SB, CO-bol ha van ante akkor 150-300nal is lehet
Akkor mi az az M szám aminél már fel lehetne ezt vállalni?Pl:
vakok 150/300 avg ~10k
pozim MP::Ks::Qh: stackem ~6k
elötem mindenki fold
Én raise 750
CO fold
BTN fold
SB push ~7k
BB fold
MP ?
Ez call, mivel 20 nagyvakkal nem raise/foldolunk. Az előző eset viszont dobás.
Elvileg nem kéne foldolnunk. De nem fogja főleg ott a Caken viszatolni olyan széles ranggel h megérje becallolnunk. Ebbe szinte biztos vagyok.Egy jo játékos pl sokkal szélesebb ranggel tolja vissza , de a fishek nagyon tightan restealelnek. Szval ellehet dobni , de tkleg nem kéne 20bb -vel raise foldolni
Persze, mindent ellehet dobni, csak akkor nevezni sem kell a versenyre.
Egyébként pedig KQ van nálunk, 20bb-nk van, rossz a lapjárásunk, és a legfeszesebb range ellen is van 30%unk, call!
Az eredeti esetben 50/100-nál fold! Lesz még jobb alkalmunk stacket építeni (akár totál trash handekkel szituáció függvényében).
Viszont 150/300-nál 750-es raise után én már nem dobnám el! Itt már sokkal nagyobb ranggel tolja rád (mondjuk ez játékos függő is), ebben általában már benne vannak Q10+, K10+, az összes Ax, és any pair! Ez ellen a range ellen már előnyben is vagyunk!
ez cake, sose leszel elől.
ez cake, sose leszel elől.
45 fős SNG 11 játékos van bent, az első 7 fizet. Vak 400/800, zsetonom 4800, amivel 7. vagyok ám nagyon tömör a mezőny. Mindenki dob, Dealeről JJ vel próbálok rabolni BB rátolja 4k stackjét. Call?