Tegnap játszottam egy 1€-s verseny HU-jában, effektív 33BB deep-en (az ellenfélnek 66BB je volt). Szeretném kikérni a tanácsotokat. Villain az 5handed szakasztól kezdve kicsit elkezdett cseszegtetni preflop/postflop clickback-ekkel pozícióból, amire őszintén szólva nem igazán tudtam rendesen alkalmazkodni (nála is meg nálam is az összzseton 30-30%-a volt).
Én messze a legaktívabb játékos voltam, 5-6 kiejtésért voltam felelős, kb. 35/30/13-et játszottam FT-n.
HU első leosztás:
BU/SB vagyok, lapjaim:TT
Emeltem 2BB-re, az ellenfél 3BB-re visszaemelt.
Itt mit csinálnátok?
Én 8BB-re emeltem, amire 13BB-ig emelt... és itt rátoltam.
Jó volt ez így, vagy valaki hajlana más méretezésre, postflop játékra?
Tegnap játszottam egy 1€-s verseny HU-jában, effektív 33BB deep-en (az ellenfélnek 66BB je volt). Szeretném kikérni a tanácsotokat. Villain az 5handed szakasztól kezdve kicsit elkezdett cseszegtetni preflop/postflop clickback-ekkel pozícióból, amire őszintén szólva nem igazán tudtam rendesen alkalmazkodni (nála is meg nálam is az összzseton 30-30%-a volt).
Én messze a legaktívabb játékos voltam, 5-6 kiejtésért voltam felelős, kb. 35/30/13-et játszottam FT-n.
HU első leosztás:
Itt mit csinálnátok?
lecso baszod, ennél gusztustalanabb avatart...
lecso baszod, ennél gusztustalanabb avatart...
Nem elég hogy 500 millió buz1 van európában még te is kezded?? :D
HU első leosztás:
Itt mit csinálnátok?
Én épp ellenkezőleg, ellene a legkisebb varianciájú játékot választom.
Következő okból kifolyólag: ha őt sikerül kiejtened, akkor nagy valószínűséggel meg tudod nyerni a versenyt. 13bb-s emelésre valszeg már becallol, és gondolom flipeltek egyet.
A 30bb még elég zsugázgazni, így én flatelem a 3betjét, flopot nézek, és ott talán callolok egy-két utcát a TT-vel. Ilyen szituban egyszerűen nem akarnék bevállalni egy flipet.
Ez már a HU-ban történt.
itt nem lesz para berakni prefloop.
''13bb-s emelésre valszeg már becallol, és gondolom flipeltek egyet.''
''Ilyen szituban egyszerűen nem akarnék bevállalni egy flipet.''