Póker Fórum Archívum > Multi table > Mit csináltatok volna? - MTT

Flush67
Válasz malacka001 kommentjére
2014. máj. 21. 17:24

Köszi a megerősítést.
Jobbat mutatott, 2. lettem, csak elgondolkodtam, hogy vajon hogyan lehetne ideálisan(abban) kihasználni az ellenfelet. 33BB elég sok játékteret ad, de úgy gondoltam, hogy nagyon sok OC-os board-on össze tudna zavarni és inkább a könnyebb utat választottam.

QQ-Gigolo-7
Válasz Flush67 kommentjére
2014. máj. 22. 15:57

weaktight | Hand | 44 - No Limit Holdem Tournament

Elemzés közben vettük észre ezt a gyöngyszemet.
MIndketten különböző véleményen voltunk a turn játékot illetően.
Kolléga véleménye: Turn bet mindenképp, mert le fog floatolni esetlegesen Ax ekkel, amitől valuet nyerünk
Én véleményem: Turn check, hiszen minden gyengébb lapot eldobatunk, és blöffbe fordítjuk a lapunkat.

WINAMAXDONK
2014. máj. 22. 16:16

Ennél easybb shove pret még nem láttam. Turn bet/fold .Callolhat A high simán plussz protection. Könnyebb igy megjátszani IP , riveren leadel mit csinálsz mindegy h mi a river ha nem A akkor is ha leadel ?Nem ismerheted a tendenciáit h bluffol -e ugy vagy nem. Bet turn protection meg , kicsit value is lehet és nem kerülsz szar helyzetbe riveren , néha elvaluetavnolod magad Qx , meg közeps pocketek ellen , de akkor is +EVsebb

Krejdül
2014. máj. 22. 16:43

Szerintem is bet. Ha ezen a flopon calloltál, akkor ezen a turnon egy check után kötelező betelni szerintem is.
Egyrészt mert ezen a turnon jó eséllyel egy nálad jobb lapot is el tudsz dobatni (magasabb alacsony pp-k). Plussz protection bet két overcard ellen. Ennél nem kell több, van egy magas lap, és egy pározódott alacsony turn, ha checkelsz, és ő betel any riveren, akkor szívnád a fogad, hogy kihagytad a turn esélyedet. Egy 220K körüli hívás eldöntené a kérdést.

kertitorp
2014. máj. 22. 17:10

A pre call katasztrófális. Nem igazán lesz olyan játékos, akire ezt ne tolnám rá.

dfecco23
2014. máj. 22. 17:14

Srácok ... 25BB reshove 44-el a verseny ezen szakaszán? ( 18 fő alatt volt egy 35K+ fieldben ) ICM-.el is számolhatunk már valamelyest. Biztosak vagytok abban, hogy hosszútávon ki tudjátok hozni a move-ot profitábilisra ?

kriispirolls
2014. máj. 22. 17:40

Standard shove, 3b/foldolni rossz lap, callhoz nem vagyunk eleg deepek, 3b/callolni nem eleg eros, ergo vagy marad a fold (inkabb ne) meg a 3betjam. Hiaba gondolja hogy mi itt lehet hogy 25%ban toljuk vissza, attol meg ugyanugy nem tud megadni A5o,K9s szeru lapokkal. A ''verseny ezen szakasza'' reszt meg nem nagyon ertem, top 18-ban vagyunk, top 5ben van a nagy penz, nincs olyan stackunk hogy kiuljunk egy csomo kiesot, szoval tolni kell neki es gyujteni a zsetont!

van Gerwen
Válasz kriispirolls kommentjére
2014. máj. 22. 18:36

Ahogy Lucsi mondaná, ez el lett baszva, itt is, ott is. Easy pre all in.

Krejdül
2014. máj. 22. 19:49

Én sem hiszem, hogy olyan szívesen bevágom pre. 25bb még rengeteg. Kíváncsi lennék mit mond rá ICM nash.

naggeri
2014. máj. 22. 20:02

easy push nálam is

Élő ügyfélszolgálat