Póker Fórum Archívum > Multi table > Mit csináltatok volna? - MTT

Netrol
Válasz malacka001 kommentjére
2014. okt. 7. 19:24

Mondtam hogy hobbista vagyok csak játszom az okosat hülyegyerekként a profik között tehát fejethajtok és ebben az esetben minraise preflop, de turn hívásra tuti dobnék!

szoby
Válasz Netrol kommentjére
2014. okt. 8. 8:27

Turnon dobnál?! Az abszolút elfogadhatatlan szerintem!

Netrol
Válasz szoby kommentjére
2014. okt. 8. 10:52

bocsánat flop hívásra.

fkf131
Válasz szoby kommentjére
2014. okt. 8. 11:30

Akkor mi volt kérdés? :) Kicsit úgy érzem, hogy csak meg akartad osztani, hogy buktál egy 80-20-at fish ellen.
"Miért találnak meg mindig az idióták?!" Nemtudom. De engem ez nem zavarna, max az, hogy nem tudok holdolni ellenük :)

Komolyra fordítva, a hol hibáztam kérdésre énis a preflop raise méretét mondanám. Nagyon sok ez a 3,7BB.
Nem azt mondom, egy 8as bigen, ha csuromfish a tábla balanszálni kell, mert nem kell, lehet minizni, meg 2,5-3bb-t is emelni, de ezzel az utg3as 3,7bb-s emeléssel én pont ilyen lapra tennélek, mint amid van(egy erős, de postflop nehezebben játszható lapra:TT,JJ,AQ)
Arról nem beszélve, hogy csak a sajátod meg a bb-stackjét tetted be, a köztetek ülőkét nem, pedig az sem elhanyagolható, mert ha mondjuk van 2 15bb-s, meg 2 20bb-s stack, még rosszabb ez a 3,7bb-s emelés, mert ők sem fogják visszatenni mondjuk egy 7es párral.
Ergo minden rosszabbat eldobatsz, minden jobb ellen meg bajba vagy. Mert ha én lennék mondjuk a bb, és te ilyen size emelsz előről, akkor QQ(JJ)+AK insta 4600ig 3betelnék, mert egyértelmű, hogy erős vagy és fizetni fogsz :) (Ha meg dobnád visszaemelésre, akkor ismét nem volt értelme 3,7BB-t hívni.)
Utolsó sorban pedig ekkora stackből, 8as bigen elég sok lappal emelnék onnan(ha nincsen sok ss), és mivel egy KTs,vagy 89s-el mondjuk kb miniznék, ezért TT-sem emelnék 3,7BB-t, mert egyértelmű lesz mi a szitu.
Ahogy ment a parti, én r/c-nék flop. Főleg, hogy pre ennyire megemelted a potot, nem szívesen callolnék, majd gondolkodnék el turnon kb 1,5ös spr-el második potbetre. gl

Tir-X
Válasz szoby kommentjére
2014. okt. 8. 11:52

Blinds: 250/500
Average stack: 22.455
utg+3 szoby(30.456): :Tc::Td: raise 1850

3-4K-t biztos emeltem volna arra meg szerintem dob a K9-el
Borzalmas játék lett volna. 6-8 bb-ig emelnél? Minek? Csak magaddal cseszel ki, tök könnyű lesz ellened játszani, valamint csak pislogsz mutatásnál midnig, hogy hogy lehet az ellenfélnek mindig erősebb lapja. Hát úgy, hogy beemelsz 8 bb-ig, ami brutál nagy :)
Az a felfogás meg főleg rossz, hogy mi el akarnánk dobatni a K9-et, ráadásul úgy, hogy IP vagyunk.

A flop call is teljesen rendben van.

lecso10
Válasz Tir-X kommentjére
2014. okt. 8. 22:40

Mit csináltok olyankor, ha pl egy 180 fős mtsng ft-jén amikor már csak 3-an vagytok és az egyik játékos disconnekted lett, és a másik pedig felajánlja,h 1-1 én és ő visszük a potot felváltva az emelésekkel amíg kiesik a harmadik disconnekt-elt játékos? Ha folyamatosan jó lapok jönnek, akkor is eldobnátok, ha épp dobnom kell a megegyezés szerint, amíg kiesik a harmadik?
Érdekes szitu...

Slynzor
Válasz lecso10 kommentjére
2014. okt. 8. 22:45

Mit csináltok olyankor, ha pl egy 180 fős mtsng ft-jén amikor már csak 3-an vagytok és az egyik játékos disconnekted lett, és a másik pedig felajánlja,h 1-1 én és ő visszük a potot felváltva az emelésekkel amíg kiesik a harmadik disconnekt-elt játékos? Ha folyamatosan jó lapok jönnek, akkor is eldobnátok, ha épp dobnom kell a megegyezés szerint, amíg kiesik a harmadik?
Érdekes szitu...

Átvenném a CL-séget és szétkapnám, mint hülyegyerek a mesekönyvet. :)

lecso10
Válasz Slynzor kommentjére
2014. okt. 8. 22:48

Átvenném a CL-séget és szétkapnám, mint hülyegyerek a mesekönyvet. :)

Az vagyok épp, és szégyelltem magam kicsit,h mégis 3beteltem QQ val és AK-val, de akkor ezek szerint belefér. :D

VTomi24
Válasz malacka001 kommentjére
2014. okt. 8. 23:02

Engem egyszer szóllított meg így játékos, ráfizettem, hogy engedtem neki. Soha többet nem csinálnám! Mi lett a vége?

Krejdül
Válasz lecso10 kommentjére
2014. okt. 9. 1:09

Érdekes szitu...

Ha te vagy a jobb játékos, akkor butaság lenne engedned neki minden második kasszát. Egy nálad jobb játékos meg nem ajánl fel neked ilyet, szóval a válasz egy kategorikus nem.

Élő ügyfélszolgálat