Mondtam hogy hobbista vagyok csak játszom az okosat hülyegyerekként a profik között tehát fejethajtok és ebben az esetben minraise preflop, de turn hívásra tuti dobnék!
Turnon dobnál?! Az abszolút elfogadhatatlan szerintem!
Blinds: 250/500
Average stack: 22.455
utg+3 szoby(30.456): :Tc::Td: raise 1850
3-4K-t biztos emeltem volna arra meg szerintem dob a K9-elBorzalmas játék lett volna. 6-8 bb-ig emelnél? Minek? Csak magaddal cseszel ki, tök könnyű lesz ellened játszani, valamint csak pislogsz mutatásnál midnig, hogy hogy lehet az ellenfélnek mindig erősebb lapja. Hát úgy, hogy beemelsz 8 bb-ig, ami brutál nagy :)
Mit csináltok olyankor, ha pl egy 180 fős mtsng ft-jén amikor már csak 3-an vagytok és az egyik játékos disconnekted lett, és a másik pedig felajánlja,h 1-1 én és ő visszük a potot felváltva az emelésekkel amíg kiesik a harmadik disconnekt-elt játékos? Ha folyamatosan jó lapok jönnek, akkor is eldobnátok, ha épp dobnom kell a megegyezés szerint, amíg kiesik a harmadik?
Érdekes szitu...
Mit csináltok olyankor, ha pl egy 180 fős mtsng ft-jén amikor már csak 3-an vagytok és az egyik játékos disconnekted lett, és a másik pedig felajánlja,h 1-1 én és ő visszük a potot felváltva az emelésekkel amíg kiesik a harmadik disconnekt-elt játékos? Ha folyamatosan jó lapok jönnek, akkor is eldobnátok, ha épp dobnom kell a megegyezés szerint, amíg kiesik a harmadik?
Érdekes szitu...
Átvenném a CL-séget és szétkapnám, mint hülyegyerek a mesekönyvet. :)
Engem egyszer szóllított meg így játékos, ráfizettem, hogy engedtem neki. Soha többet nem csinálnám! Mi lett a vége?
Érdekes szitu...