Póker Fórum Archívum > Multi table > Mit csináltatok volna? - MTT

Netrol
Válasz malacka001 kommentjére
2014. okt. 10. 11:47

Én riveren már nem hívtam volna, nekem a teljes játék alatt az volt az érzésem, hogy A van nála és azt akarja, hogy te hívj, mert így többet tud profitálni, én rivert checkeltem volna, de lehet az sem jó játék én nem vagyok profi!

lecso10
Válasz Netrol kommentjére
2014. okt. 10. 11:54

Hát ez szerintem minden utcán el lett baszva. :))

Én is így érzem. :D

miért lett miniraise pre?

Gondolkodtam,h emeljek vagy csak megadjak, de már villogott a sok turbó asztal mellette, ezért alakult így.

Én riveren már nem hívtam volna, nekem a teljes játék alatt az volt az érzésem, hogy A van nála és azt akarja, hogy te hívj, mert így többet tud profitálni, én rivert checkeltem volna, de lehet az sem jó játék én nem vagyok profi!

Biztos vagyok benne,h ász volt nála, és egy pre limp után már egy fointot sem lett volna szabad beleölni.
Végülis ennek a versenynek is egy AK vetett véget a KK-m kivégzésével. Erről ennyit, köszi a válaszokat. ;)

lecso10
Válasz lecso10 kommentjére
2014. okt. 16. 20:34

kisvak

A kisvakon egy Brazil supernova srác ül, és nem nagyon értem ezt amit csinált. 20 fővel voltunk ITM előtt. UTG+1 nemrég ült az asztalhoz.
ő az: http://www.officialpokerrankings.com/pokerstars/GeraldoCesar/poker/572E27C3697548F09766FAF91097CF84.html?t=9999

No Limit Texas Hold'em Hand, 350/700, lecso10 | BOOM! Hand Replayer

Rezsó Pro
2014. okt. 16. 21:10

A kisvakon egy Brazil supernova srác ül, és nem nagyon értem ezt amit csinált. 20 fővel voltunk ITM előtt. UTG+1 nemrég ült az asztalhoz.
ő az: GERALDOCESAR Poker Results and Statistics - Official Poker Rankings

Attól hogy az utg+1 most ült az asztalhoz az sb nek már lehetett infója róla, gondolom ha nincs emelés akkor is 100% ban rád tolja és nem is volt olyan rossz lapja a push hoz főleg hogy a kiesését nem is kockáztatta és nagy % ban fog dobást kapni. Szerintem simán jó az sb push

kertitorp
2014. okt. 17. 1:06

ő az: GERALDOCESAR Poker Results and Statistics - Official Poker Rankings

Biztos nagyon lazának gondolja, ismeri az EP emelőt. Ha valóban széles range-el nyit EP, akkor jó lesz.

Koszka9999
Válasz kertitorp kommentjére
2014. okt. 17. 1:41

~ 20bb, nem lesz ez para, főleg ha ismerik egymást :)

Netrol
Válasz malacka001 kommentjére
2014. okt. 17. 7:23

Inkább az a river 9-es baszta volna fel az agyam! :D A játék maga szerintem nem volt gond!

lecso10
Válasz Netrol kommentjére
2014. okt. 18. 12:53

Ez így el lett b.szva szerintetek?
Már ITM-ben, 600/30 főnél.
No Limit Texas Hold'em Hand, 1400/2800, lecso10 | BOOM! Hand Replayer

zulusierra
Válasz fkf131 kommentjére
2014. okt. 18. 13:52

Irreálisan erős range-et kellene a kezébe tenni hogy ne legyen jó a call sztem.

lecso10
Válasz zulusierra kommentjére
2014. okt. 18. 15:03

Irreálisan erős range-et kellene a kezébe tenni hogy ne legyen jó a call sztem.

Eléggé betalálta a flop azt gondoltam, de settet nem feltételeztem nála,m azzal ritkán szokták így rádurrantani. Ha check raiselt volna, akkor settre teszem és dobom. Ha nem így alakultak volna az akciók flop-on, akkor ezen a turnön így is úgyis bekerült volna. De már tényleg leszoktatom magam arról,h végignézzem miután allin kerülünk,h milyen lapok érkeznek le... :)

Élő ügyfélszolgálat