Én riveren már nem hívtam volna, nekem a teljes játék alatt az volt az érzésem, hogy A van nála és azt akarja, hogy te hívj, mert így többet tud profitálni, én rivert checkeltem volna, de lehet az sem jó játék én nem vagyok profi!
Hát ez szerintem minden utcán el lett baszva. :))
miért lett miniraise pre?
Én riveren már nem hívtam volna, nekem a teljes játék alatt az volt az érzésem, hogy A van nála és azt akarja, hogy te hívj, mert így többet tud profitálni, én rivert checkeltem volna, de lehet az sem jó játék én nem vagyok profi!
kisvak
A kisvakon egy Brazil supernova srác ül, és nem nagyon értem ezt amit csinált. 20 fővel voltunk ITM előtt. UTG+1 nemrég ült az asztalhoz.
ő az: http://www.officialpokerrankings.com/pokerstars/GeraldoCesar/poker/572E27C3697548F09766FAF91097CF84.html?t=9999
No Limit Texas Hold'em Hand, 350/700, lecso10 | BOOM! Hand Replayer
A kisvakon egy Brazil supernova srác ül, és nem nagyon értem ezt amit csinált. 20 fővel voltunk ITM előtt. UTG+1 nemrég ült az asztalhoz.
ő az: GERALDOCESAR Poker Results and Statistics - Official Poker Rankings
ő az: GERALDOCESAR Poker Results and Statistics - Official Poker Rankings
~ 20bb, nem lesz ez para, főleg ha ismerik egymást :)
Inkább az a river 9-es baszta volna fel az agyam! :D A játék maga szerintem nem volt gond!
Ez így el lett b.szva szerintetek?
Már ITM-ben, 600/30 főnél.
No Limit Texas Hold'em Hand, 1400/2800, lecso10 | BOOM! Hand Replayer
Irreálisan erős range-et kellene a kezébe tenni hogy ne legyen jó a call sztem.
Irreálisan erős range-et kellene a kezébe tenni hogy ne legyen jó a call sztem.