Arról nem beszélve, hogy ha ezt nyíltan megbeszélitek csetben, ezért simán kibaszhat a PS szerintem.
Velem egy mtt ft-n történ olyan, hogy mikor még 8-an voltunk két román látványosan összejátszott egymással mindig ha az egyik behúzott egy nagyobb kasszát pár osztáson belül áttolt pár 100k-t a másiknak és fordítva. Én akkor sajnos 7. lettem a végén az egyik 3. a másik 1. lett. Később gondolkoztam, hogy jelzem a 888-nak, hogy szerintem csaltak a játékban!
Hand history-ból még így is jelezhetném a kérdéses leosztásokat?
HRC-ben nézegetem a push range-eket, hogy legyen egy példa: preante 4bb UTG-ből.
Itt gondolom nem ICM-et kell nézni, hanem elég ha Chip EV-t nézek.
Úgy jó hogy a díjazásnál csak az első helyhez írok be egy 1-est, a többit pedig üresen hagyom?
Az a gondom hogy többféle range is kijöhet.
- Basic mód (nincs flat call): ez nem hiszem hogy jó, mert jellemzően flatelni fognak ahol játszogatok.
- Advanced mód, engedem a flatet: gondolom ez lesz a jó
- FGS: így is teljesen más range-ek jönnek ki, de Advanced módban ez nincs, illetve lehet hogy ezt inkább erős ICM hatásnál érdemes használni?
Szerk: közben kigugliztam nagyjából a dolgokat, meg Aptok új videójában is pont erről van szó. :)
Engem egyszer szóllított meg így játékos, ráfizettem, hogy engedtem neki. Soha többet nem csinálnám! Mi lett a vége?
Ha te vagy a jobb játékos, akkor butaság lenne engedned neki minden második kasszát. Egy nálad jobb játékos meg nem ajánl fel neked ilyet, szóval a válasz egy kategorikus nem.
Arról nem beszélve, hogy ha ezt nyíltan megbeszélitek csetben, ezért simán kibaszhat a PS szerintem.
Velem egy mtt ft-n történ olyan, hogy mikor még 8-an voltunk két román látványosan összejátszott egymással mindig ha az egyik behúzott egy nagyobb kasszát pár osztáson belül áttolt pár 100k-t a másiknak és fordítva. Én akkor sajnos 7. lettem a végén az egyik 3. a másik 1. lett. Később gondolkoztam, hogy jelzem a 888-nak, hogy szerintem csaltak a játékban!
Hand history-ból még így is jelezhetném a kérdéses leosztásokat?
Azt tudom,h el lett b.szva, preflop csak callolnék már, de a river még mindíg fold nekem.
Az ellenfélről nincs adat.
No Limit Texas Hold'em Hand, 75/150, lecso10 | BOOM! Hand Replayer
Azt tudom,h el lett b.szva, preflop csak callolnék már, de a river még mindíg fold nekem.
Sztem pre limp, vagy nagyobb izo. (De inkább limp, én 88+al izolálnék mondjuk 625ig).
Ezzel a miniraisel semmit nem dobatunk 2 limper ellen, viszont utánunk eldobatunk lapokat amik limpelnének. (SB/BB-bár így sem lesz rossz oddsuk-). Egy 66al én nem bánnám ha minnél többen néznénk floppot 40bb eff.
Post meg nem értem river betet. Flop 3way check-callolt. Nem fog semmi jobbat dobni(max 77), és nem fog semmi rosszabbal megadni.Szerintem :)
Pre én is belinkelnék. Lecsó meg az is lehet, hogy a river betet varnyúnak szánta, hogy az ellenfél hátha callol splitre mondjuk egy KQ-val. :))