Az a baj, hogy ha blöffölni akar egy játékos, akkor inkább turnön folytatja, persze ebben az esetben ez nem igazán áll fönn, mert ez a turn nem jó blöff kártya. Ismerni kéne a játékos river agresszióját, river blöffölési gyakoriságát, főleg egy ilyen boardon. Én például ezt néha alkalmazom blöffből, mert dobhatnak jobbat, ahogy te is dobtál. Persze az is lehet, hogy éppen értékért hív Kx-el, hogy fizess Tx-el.
Egy deep struktúrájú MTT Ft bubble-jében mi a helyes stratégia? Arra gondolok, hogy ha pl a legkevesebb zsetonnal rendelkező játékosnak is van 40Bb-je, akkor pl neki érdemes egyben pussolgatni pl a 200Bb-sre, vagy ugyanúgy kell játszni mint normál MTT-n a Bb mérete szerint?
Egy deep struktúrájú MTT Ft bubble-jében mi a helyes stratégia? Arra gondolok, hogy ha pl a legkevesebb zsetonnal rendelkező játékosnak is van 40Bb-je, akkor pl neki érdemes egyben pussolgatni pl a 200Bb-sre, vagy ugyanúgy kell játszni mint normál MTT-n a Bb mérete szerint?
No Limit Texas Hold'em Hand, 20/40, lecso10 | BOOM! Hand Replayer
Szokásos hétköznap
Odáig már eljutottam,hogy egy ász magas floppon eldobom az ATs-em ha úgy itélem meg az ellenfél mozzanatiból, de bmeg, ha FT ha nem, ezt is dobjam????
Az ausztrál ellenfél ugyanezt minden királlyal és K magas két párral megcsinálta volna.
No Limit Texas Hold'em Hand, 4000/8000, lecso10 | BOOM! Hand Replayer
Beraktam equity kalkulátorba QQ+,99,AKs,K9s+,QTs,AKo,K9o+,QTo+ és 74,5%-ot mutatott.
Erre is rászaladtam volna ugyanúgy ahogy te is!
Pre nagyobbat squeeze-lnék, flop kb standard.