Pre nagyobbat squeeze-lnék, flop kb standard.
Ellenfél.
5db versenye van ps-en, német játékos, infó nélkül, itm bubble szakaszban. Valaki valami magyarázatot, mert ha valaki hulla részegen játszik, akkor sem így csinálja.
Annyi hozzá tartozik még,h sokat gondolkodtam mind3 utcán. ;)
No Limit Texas Hold'em Hand, 400/800, lecso10 | BOOM! Hand Replayer
5db versenye van ps-en, német játékos, infó nélkül, itm bubble szakaszban. Valaki valami magyarázatot, mert ha valaki hulla részegen játszik, akkor sem így csinálja.
Addig örülj neki, amíg ilyennel találkozol! :)
Én ha csekkelem a flop, akkor nem raiselnék itm bubiban,ha callolsz is 1,5ös spr lesz turnre, és hátha folytatja a blöffjeit(amiktől többet nyersz),vagy félblöffjeit(amik kommitálva lesznek).
(Nem mindig fog kifizetni JTo-val :) )
Amúgy múltkor nézegettem ezt a topikot, volt egy hand amihez akartam írni, de aztán elmaradt(azt is te tetted be-5460.hozzászólás)ott pedig 3betelnék pre, csak mert azt senki nem írta :)
KK
Első leosztásom a versenyen, első vakszint, ismeretlen ellen.
No Limit Texas Hold'em Hand, 10/20, lecso10 | BOOM! Hand Replayer
Első leosztásom a versenyen, első vakszint, ismeretlen ellen.
No Limit Texas Hold'em Hand, 10/20, lecso10 | BOOM! Hand Replayer
Ez most bad beat story, vagy van kérdés is? Remélem nincs :D
De van. A 11Bb-s emeléséből arra következtettem,hogy ha rátolom, akkor megadja, ezt szerettem volna. Ez rossz megjátszás így KK-al egy nagymezőnyű MTT legelején ha az ellen kezébe QQ+,AKs,AKo-t feltételezek legrosszabb esetben?