Póker Fórum Archívum > Multi table > Mit csináltatok volna? - MTT

Krejdül
Válasz kertitorp kommentjére
2014. dec. 3. 13:46

Pre nagyobbat squeeze-lnék, flop kb standard.

+1

Pre a button callja erre a 3bet sizera kb. any 2, ami azért nem baj, mert széles a range-e, viszont egy JJ-t kell játszanod oop egy nagy kasszáért. Én emelnék 55-60ig.
A pre call lenne a másik játszható opció, de ekkor kb. csak setmine-ra jó a lapod.

Így, ahogy te csináltad, flop totál std. Ha azt feltételezzük, hogy KK-val 4betel pre, akkor neked most egy 2nd nutsod van, aminek ráadásul drawja van a flop nuts ellen 35%-ban, szóval imo dobhatatlan.

lecso10
Válasz Krejdül kommentjére
2014. dec. 5. 18:13

Ellenfél.

5db versenye van ps-en, német játékos, infó nélkül, itm bubble szakaszban. Valaki valami magyarázatot, mert ha valaki hulla részegen játszik, akkor sem így csinálja.
Annyi hozzá tartozik még,h sokat gondolkodtam mind3 utcán. ;)

No Limit Texas Hold'em Hand, 400/800, lecso10 | BOOM! Hand Replayer

Kukker
Válasz lecso10 kommentjére
2014. dec. 5. 19:03

5db versenye van ps-en, német játékos, infó nélkül, itm bubble szakaszban. Valaki valami magyarázatot, mert ha valaki hulla részegen játszik, akkor sem így csinálja.

Arra kérek inkább magyarázatot, hogyan sikerült eljutnia ideáig?
Ki akart blöffölni, ennyi az egész, turnön is blöffből adta meg a ch/r-t.

BozsoHUN
Válasz malacka001 kommentjére
2014. dec. 5. 19:12

Addig örülj neki, amíg ilyennel találkozol! :)

VTomi24
2014. dec. 5. 19:24

Mit akarsz volt outja, csak egy handdel később;)

fkf131
Válasz malacka001 kommentjére
2014. dec. 5. 21:54

Én ha csekkelem a flop, akkor nem raiselnék itm bubiban,ha callolsz is 1,5ös spr lesz turnre, és hátha folytatja a blöffjeit(amiktől többet nyersz),vagy félblöffjeit(amik kommitálva lesznek).
(Nem mindig fog kifizetni JTo-val :) )
Amúgy múltkor nézegettem ezt a topikot, volt egy hand amihez akartam írni, de aztán elmaradt(azt is te tetted be-5460.hozzászólás)ott pedig 3betelnék pre, csak mert azt senki nem írta :)

lecso10
Válasz fkf131 kommentjére
2014. dec. 9. 15:11

KK

Első leosztásom a versenyen, első vakszint, ismeretlen ellen.

No Limit Texas Hold'em Hand, 10/20, lecso10 | BOOM! Hand Replayer

Slynzor
2014. dec. 9. 15:39

Első leosztásom a versenyen, első vakszint, ismeretlen ellen.

No Limit Texas Hold'em Hand, 10/20, lecso10 | BOOM! Hand Replayer

Ez most bad beat story, vagy van kérdés is? Remélem nincs :D

lecso10
Válasz Slynzor kommentjére
2014. dec. 9. 15:48

Ez most bad beat story, vagy van kérdés is? Remélem nincs :D

De van. A 11Bb-s emeléséből arra következtettem,hogy ha rátolom, akkor megadja, ezt szerettem volna. Ez rossz megjátszás így KK-al egy nagymezőnyű MTT legelején ha az ellen kezébe QQ+,AKs,AKo-t feltételezek legrosszabb esetben?

van Gerwen
2014. dec. 9. 15:49

De van. A 11Bb-s emeléséből arra következtettem,hogy ha rátolom, akkor megadja, ezt szerettem volna. Ez rossz megjátszás így KK-al egy nagymezőnyű MTT legelején ha az ellen kezébe QQ+,AKs,AKo-t feltételezek legrosszabb esetben?

Simán jó. Egy kombináció ver, ami ritkán lesz nála, és rengeteg szarabbal is mögadja.

Élő ügyfélszolgálat