TheHUNuT9s
Válasz lecso10 kommentjére
2014. dec. 9. 15:52
az a legjobb amit tehetsz ilyenkor már sose dobnak és agyonvered call range-t
Krejdül
Válasz lecso10 kommentjére
2014. dec. 9. 15:53
De van. A 11Bb-s emeléséből arra következtettem,hogy ha rátolom, akkor megadja, ezt szerettem volna. Ez rossz megjátszás így KK-al egy nagymezőnyű MTT legelején ha az ellen kezébe QQ+,AKs,AKo-t feltételezek legrosszabb esetben?
Ha rátolod, akkor a fissek azt rídelik (be szeretem ezt a kifejezést), hogy AK van nálad, mert ellenkező esetben csak visszaemelnél, és megadják sokkal rosszabbakkal is. Itt én is betolom valszeg, a visszaemelést ált. csak callozzák, és flopot néznek, így azzal sem tudnál becsalogatni több pénzt. De ezt 5 dolláros versenyen lehet eljátszani, feljebb tapasztaltabb játékosoknál már -EV a push, mert nem calloznak szarabbal.
van Gerwen
Válasz Krejdül kommentjére
2014. dec. 9. 15:55
Ha rátolod, akkor a fissek azt rídelik (be szeretem ezt a kifejezést), hogy AK van nálad, mert ellenkező esetben csak visszaemelnél, és megadják sokkal rosszabbakkal is. Itt én is betolom valszeg, a visszaemelést ált. csak callozzák, és flopot néznek, így azzal sem tudnál becsalogatni több pénzt. De ezt 5 dolláros versenyen lehet eljátszani, feljebb tapasztaltabb játékosoknál már -EV a push, mert nem calloznak szarabbal.
Na jó, de feljebb nem is emelnek ász párral 11 bébét, ha meg valaki igen, az ugyanúgy óriás fish, mint itt az 5 dollároson. :D
Marcow
Válasz van Gerwen kommentjére
2014. dec. 9. 17:20
Na jó, de feljebb nem is emelnek ász párral 11 bébét, ha meg valaki igen, az ugyanúgy óriás fish, mint itt az 5 dollároson. :D
Nagyon magas téten meg már limp/foldolnak AA-t, nehogy elárulják mijük van/volt. :)
Én visszaemelnék kicsit, hátha jön még egy-két kretén, sztem elég sokszor fogja 4bet pusholni ilyen emelés után a lapját.
Krejdül
Válasz van Gerwen kommentjére
2014. dec. 9. 19:23
Ja az elég egyértelmű. Feljebb SEMMIVEL nem emelnek 11 bébét, kivéve, ha a páciensnek speciel pont 11 bébéje van. :D
kertitorp
Válasz Krejdül kommentjére
2014. dec. 19. 11:14
Nem igazán tudom hol kéne ezt kérdezni, talán ide illik. Sokat játszó verseny játékosokat kérdezem, hogy mi történik, mert ezt már kezdem nem érteni. Illetve mikor lesz vége?
lecso10
Válasz kertitorp kommentjére
2014. dec. 19. 11:41
Nem igazán tudom hol kéne ezt kérdezni, talán ide illik. Sokat játszó verseny játékosokat kérdezem, hogy mi történik, mert ezt már kezdem nem érteni. Illetve mikor lesz vége?
Dobj már be egy Bb EV grafot is.
lecso10
Válasz kertitorp kommentjére
2014. dec. 19. 12:11
Azt nem tudom hogy kell.
HM-et nem ismerem, de biztos ott is hasonlóan kell mint a pt4-ben. Grafikonnál beállítod,hogy az idei évben mutassa a lejátszott handeket és a nyert/vesztett Bb-ket. Mellé pipáld ki,hogy mutassa az all in ev-t is.
kertitorp
Válasz malacka001 kommentjére
2014. dec. 19. 12:25
A tournament winnings graph-nál biztos nincs ilyen, megpróbálom másutt.