Turnön esetleg egy check nem fordult meg a fejedben??? 4 way könnyen kint lehetett volna egy szett!!!
A 6os pár ellen adta annyira gondolom...
A 6os pár ellen adta annyira gondolom...
HM nélkül játszottam.(FT) Mindenki sokat limpelt féltek a kieséstől sokszor volt walk a BB-nek.És bár tudom, hogy 5bb-vel A8 nagyon jó lap(szerintem). Az ennyire befeszülő arcok ellen mégis felmerült bennem a kérdés, hogy jó-e a push.?
http://www.pokerhandreplays.com/view.php/id/6772353
HM nélkül játszottam.(FT) Mindenki sokat limpelt féltek a kieséstől sokszor volt walk a BB-nek.És bár tudom, hogy 5bb-vel A8 nagyon jó lap(szerintem). Az ennyire befeszülő arcok ellen mégis felmerült bennem a kérdés, hogy jó-e a push.?
Hero (A10 - Button) win - Hand Import - - submitted 06-01-2015 - Poker Hand Replays
Nem.Hanem azért, mert 5-6 BB-ből limpeltek és sokszor limp/foldoltak.És ha már nyit egy ilyen befeszült arc 10bb-ből, akkor A8 hogyan teljesít raise/call rangevel szemben. De a másik oldal pedig, hogy 5bb-vel nem szívesen várnék jobb lapra, mert pár kör és be kell raknom szarabbal is akkor meg 2bb-t any two-val lecallolnak.
Rebuyos 6maxFT-n ss voltam (BB7000 stack92000 )13 BB-vel.Mindenkinek minimum a duplája volt.Laza utg minizett én pedig pusholtam 88 -al.+1ből.Jó volt ez így?
Rebuyos 6maxFT-n ss voltam (BB7000 stack92000 )13 BB-vel.Mindenkinek minimum a duplája volt.Laza utg minizett én pedig pusholtam 88 -al.+1ből.Jó volt ez így?
Rebuyos verseny HU-ban. Mi a véleményetek? Felesleges volt vagy jó volt a push.(ha fold equityt is számolunk) Vagy sima dobás?
Hero (79 - Small Blind) loss - Hand Import - - submitted 06-29-2015 - Poker Hand Replays
Rebuyos verseny HU-ban. Mi a véleményetek? Felesleges volt vagy jó volt a push.(ha fold equityt is számolunk) Vagy sima dobás?
Hero (79 - Small Blind) loss - Hand Import - - submitted 06-29-2015 - Poker Hand Replays