Köszi, már amikoor callolt éreztem, h hiba volt:-) .Úgy érzem, hogy ez a legnagyobb hibám, hogy higgadtan végig viszem és a HU-t túlizgulom és elkapkpdom a döntéseimet.
Nem kell. Szépen lassan építsd le, kivéve ha tuti elől vagy. Ha itt flopon visszaemelsz és rádkeni akkor dobás. Ha csak kicsit emel vissza az még call (mert biztos nyerőre javulhatsz). Ha csak adja az reraise-t akkor turnon még checkolhatsz és ingyen lapot vettél vagy folytatod és dobod X/R allinra. Ha turnon is csak adja akkor baj van, mert a pre limpeddel nem reppelsz semmi magasat. Se a Q-t se az A-t nem tudod előadni hitelesen. (bár nem tudom mit tudott rólad a gyerek. Az a baj, hogy a limpeddel ritkán lesz nálad erős T, ezért is adta meg az allint. Ha pre emelsz még van egy kis esély, hogy eldobja allinra.
Gondolj bele mivel játszottál volna így, ahogy itt. Set nem, 2 pár nem, overpár nem, Tx esetleg, de alacsony Tx, mivel pre nem emeltél. Ha tudod, hogy "erős" lappal donkol akkor call.
Én csak calloltam volna és megnézem mit csinál turnön!
Köszi. Ő rengetegszer limpelt akár utg-ből is 7 főnél és 7bb-s pushra dobált egymás után többször is.Ezért is sajnálom utólag , elb.sztam, mert elég gyengének tűnt. Hát igen, mint írtam az adrenalin/ izgulás kezelésével jobban átgondolom a döntéseket.Főleg, mivel sokszor 1,5-2 többet lehetne nyerni és eléggé egál közeli volt. (Amkor megláttam, hogy még a 8 out-ból nála van egy, akkor gyanítottam, hogy vége.
Rush(hyper) verseny 4 handed voltunk. A cl(50BB) elég lazán nyitott. Gomról minizett sb dobott és én nagyvakból a 11 bb-vel reraise allin mentem A10o-al.
A másik 2 játékosnak 7 és 8 nagyvakja volt.
Jó volt vagy túl laza? Iyen helyzetbe érdemes várni a többi kiesésére vagy a kis különbség miatt nem?
nyugodtan beteheted szerintem kell kockáztatni ekkora stackméreteknél plusz a chipleader laza
FT-n top4-nél ilyen stack méreteknél hány BB-től pusholnátok TT-vel, illetve mennyitől csak minraiselnétek?
ha jól látom mindenki shortstack így mindenképp push
Köszi, az merült fel bennem, hogy, ha csak a 2 shortstack enne akkor simán pusholnám még többel is csak nem akartam azt, hogy a cl lecalloljon és a 2 ss besétáljon a jobb kifizetésbe,:) de gondolom az ilyet már be kell vállalni itt?.
Köszi, az merült fel bennem, hogy, ha csak a 2 shortstack enne akkor simán pusholnám még többel is csak nem akartam azt, hogy a cl lecalloljon és a 2 ss besétáljon a jobb kifizetésbe,:) de gondolom az ilyet már be kell vállalni itt?.