Köszi, az merült fel bennem, hogy, ha csak a 2 shortstack enne akkor simán pusholnám még többel is csak nem akartam azt, hogy a cl lecalloljon és a 2 ss besétáljon a jobb kifizetésbe,:) de gondolom az ilyet már be kell vállalni itt?.
Köszi. Szintén FT-n Headsup.Ellenfélről kevés minta. Nekem 22BB ellennek 24BB-je volt.
Minraiselt én pedig AQs-al reraise allin mentem.Ez standard volt vagy túljátszottam szerintetek?
ez így standard de ha tudod róla hogy laza-aggresszív akkor 3bet/call jobb megoldás
Köszi. Hát nagyon nem volt ról a infó. Annyi, hogy többször tett be 30-40 bb-t gutshottal. Plusz KQJ flopon 4 bet allin ment 55 párral:). Szóval nem volt acélos.
Ha azt gondolja rólad, hogy lazán durrogtatsz akkor jó, egyébként túl deep vagy sztem és a lap is elég jó, hogy csak így "elpazarold". Nálam 3bet/call. De előzmények függvénye, milyen image-etek van egymásról. Ha sosem 3betelsz akkor jobb az allin. Ha 3betelgetsz akkor jobb a 3bet.
De ha ilyen arc volt akkor jó az allin. Valami monsterral meg be kell csapdázni.
https://www.weaktight.com/h/55aecce2d39043f31a8b477e
CO 13/11; SB 26/25 és 23%-os 3bet.
2000 eur gtd torna FT-je. Jó lehet itt visszatolni?
Sokkal lightabban is 4betelnék, de nem allin-t. Bizonyára az allin is jó, de ennyit csak jobb fogja megadni. Több erőt mutat egy 4bet mondjuk 35K-ig. 5bet allinra meg talán dobás. Ha még nem láttak sok ilyet tőlked. (vakon tapogatózok azt tegyük hozzá)
Ha azt gondolja rólad, hogy lazán durrogtatsz akkor jó, egyébként túl deep vagy sztem és a lap is elég jó, hogy csak így "elpazarold". Nálam 3bet/call. De előzmények függvénye, milyen image-etek van egymásról. Ha sosem 3betelsz akkor jobb az allin. Ha 3betelgetsz akkor jobb a 3bet.
De ha ilyen arc volt akkor jó az allin. Valami monsterral meg be kell csapdázni.
És hány nagyvaktól tennéd be az AQs-ot?
0-15BBig mondjuk. De ha olyan a dinamika és várható, hogy adja az allint akkor úgy is jó. (pl. ha előtte 4szer ráküldted és dobott akkor lazábban fog megadni, Ax, KT+) Ha ez az első ilyen lépésed akkor úgyis dob sok mindent és csak AT+ meg pár fog megadni ami nem akkora buli.
És van olyan lap esetleg közepes pár amit 22bb-ből 3bet pusholnál?[/QUOTE]
Sztem 22-66-ig call, 77-től 3bet-call. Ha megadja a közepes páros pusht akkor flippelsz általában. (de ezekre van képlet amit én nem tudok:)
Ismét kösz.