Póker Fórum Archívum > Multi table > Mit csináltatok volna? - MTT

VarszegiTa
Válasz regie kommentjére
2015. nov. 17. 9:40

Köszönöm a válaszokat, véleményeket! GL

Krejdül
Válasz malacka001 kommentjére
2015. nov. 17. 16:19

Szerintem itt ugyanarról beszélünk. Nem lesz elégszer riveren az allin blöff.

"Ja, a river check/call pedig azért nem tetszik, mert értéket hagyok benne, ha check backel azokkal a lapokkal, amivel herocallozna..."

Ha turnön callolt, akkor lesz vajon még benne egy utca? A húzókat, amik nem estek le, eldobja. Amivel turnön még herozott ("blöffre tesz akkor inkább miért nem hero calloz akár ász magassal, 22,33,44,77,99,TT-zel , 78s-sel"), azt is elhajítja, viszont ezek egy részét blöffbe próbálja fordítani. Összességében rosszabb nem fog fizetni 3 utcát. Regie véleményére reagálva: azért ezt a flopot az esetek döntő többségében ki fogjuk vinni egy tölténnyel már flopon, ismeretlen játékos range-ét meg sem próbálom felállítani, kábé bármilyen pp, bármilyen suited connector, és any2 broadway papír lesz nála, suited Ax... Ch-call az ő range-e ellen szerintem elég weak, nem fogunk tudni mit kezdeni a turnön oop, hiába vagyunk most még elől, és gondolkodó játékos ellen a ch-raise-el sem reppelünk semmit.

Nandi92
2016. jan. 15. 11:05

Hello.

Ebben a handben szeretném a véleményeteket kérni+ ellenfelünk statjai
[CENTER] A vereny 2$ rebuy. Ft-n vagyunk a kifizetés:
1.247
2.181
3.136
4.102
5.70
6. 54
7.42
8.30
A kérésem ha itt 3 betelünk akkor és ránk tolja easy call? vagy a 2 shorti miatt kérdéses lehet? Vagy IP inkább csak flat? Melyik lesz a jobb megoldás?
[/CENTER]

Krejdül
2016. jan. 15. 11:43

Alapvetően az AQs túl szép papír, hogy el3betfoldoljuk, és rohadt jól játszható postflop ip, emiatt szívesen flatelek pre, pláne mert a két short mögöttünk van, ha betolják, ellenük ízi call. Villainről kábé nulla a minta, de az talán árulkodó lehet, hogy 91 hand alatt két 3betet kapott, és mindegyikre 4betelt - ez megint csak a flat felé terel.

csiga19794
2016. jan. 15. 12:33

Alapvetően az AQs túl szép papír, hogy el3betfoldoljuk, és rohadt jól játszható postflop ip, emiatt szívesen flatelek pre, pláne mert a két short mögöttünk van, ha betolják, ellenük ízi call. Villainről kábé nulla a minta, de az talán árulkodó lehet, hogy 91 hand alatt két 3betet kapott, és mindegyikre 4betelt - ez megint csak a flat felé terel.

"A kérdésem,ha itt 3betelünk,akkor és ránk tolja easy call?"
Nem inkább easy fold?

Nandi92
Válasz csiga19794 kommentjére
2016. jan. 15. 13:06

"A kérdésem,ha itt 3betelünk,akkor és ránk tolja easy call?"
Nem inkább easy fold?

Nincs mérvadó mintánk nyilván de elég aktív volt illtve abban a 2 esetben mikor 3betet kapott mind2x 4betelt + BvB vagyunk így még szélesebb a range nem hinném, hogy itt csak QQ+ AKval mennyen 4bet allin. Elég jó lehet neki ez a helyzet, hogy nyomás alá helyezzen a 2 kis short miatt...De lehet csak én misztifikálom túl...:)

Fiatal
Válasz Krejdül kommentjére
2016. jan. 15. 14:12

Nekem az lenne a érdèsem, hogy hány BB-től pusholnád ismeretlen ellen flat helyett?

csiga19794
2016. jan. 15. 14:23

Nincs mérvadó mintánk nyilván de elég aktív volt illtve abban a 2 esetben mikor 3betet kapott mind2x 4betelt + BvB vagyunk így még szélesebb a range nem hinném, hogy itt csak QQ+ AKval mennyen 4bet allin. Elég jó lehet neki ez a helyzet, hogy nyomás alá helyezzen a 2 kis short miatt...De lehet csak én misztifikálom túl...:)

Azért annyira nem shortik azok 11 meg 14BB+al,illetve nem vagyok abban sem bizos,hogy 33BB-vel callozgatni kell a 4bet allinokat AQ-val egy ft-n.

illese
Válasz csiga19794 kommentjére
2016. jan. 15. 14:31

Nekem is a flat tetszik. Főleg azért mert a releváns statisztikái alapján nem őrült 19/18-at játszik. A 4bet allin range-t nem domináljuk agyon, ha kompetens játékos akkor a 3bet call range nincs ha kevésbé kompetens akkor AA-KK :p.
20 BB alatt tolnám be és reménykednék hogy visszalopásnak minősíti.
Egyetlen problémám azzal amit leírtam, hogy ettől nekünk nem lesz 30BB körül vakharcban 3bet rangeünk. De nem hiszem hogy ez 2 dolláron nagy gond lenne.

VTomi24
2016. jan. 15. 15:03

Nem hiszem, hogy zsetonégetés, többször vihetjük el a kasszát, mint nem, ráadásul, ha calloz még mindig játszható a lapunk, így viszont csigával értek egyet és easy fold.

Élő ügyfélszolgálat