Csiga, éppen ez a lényeg. Ha te csak callolsz pre, akkor nem csak QQ+ és AK lesz nála.
Csiga, ugye azt te sem gondolod, hogy csak QQ-val fog itt emelni preflop? :D Mert ha te megadod csak, akkor semmit nem tud eldobni, amivel emel. :)
De amúgy ha annyira beton, hogy SB-ről nem emel mással, mint QQ+, akkor még talán el is lehet dobni ezt a papírt. :D
Röviden válaszolva: igen, azon múlik. :)
Fordított esetben ha mi vagyunk az SB-n nyitunk a BB 3betel akkor jó lehet itt 4bet allin menni vele? Bár akkor meg megint 1 hasonló helyzetbe kerülünk mert a gyengébb Ax nagyrészét eldobatjuk a jobbak adnak meg csak de még van FE-nk.
Szóval ha olyan szempontból nézzük, hogy oop vagyunk egy 3bet ellen BvB akkor mi lenne a legjobb megoldás pre?
dobunk 3bet ellen? Calloljuk a 3betet? 4bet allin megyünk?
Fordított esetben ha mi vagyunk az SB-n nyitunk a BB 3betel akkor jó lehet itt 4bet allin menni vele? Bár akkor meg megint 1 hasonló helyzetbe kerülünk mert a gyengébb Ax nagyrészét eldobatjuk a jobbak adnak meg csak de még van FE-nk.
Szóval ha olyan szempontból nézzük, hogy oop vagyunk egy 3bet ellen BvB akkor mi lenne a legjobb megoldás pre?
No Limit Texas Hold'em Hand, 10/20, R1V3R5T4R | BOOM! Hand Replayer
ígyjártam múlt7en .... persze szarúl játszottam meg de kb a 7. patry volt ami a versenyen játszotam ... :( hátha a 7 en
No Limit Texas Hold'em Hand, 10/20, R1V3R5T4R | BOOM! Hand Replayer
ígyjártam múlt7en .... persze szarúl játszottam meg de kb a 7. patry volt ami a versenyen játszotam ... :( hátha a 7 en
Miért? Mi értelme egy ilyen kiváló postflop játszható papírt 3betelni, ha utána el akarom dobni?
nem akarom eldobni, de infoért megéri pre azt olcsón kideríteni, hogy mennyit ér a lapunk, persze dinamika sem mindegy, meg az idegállapotom sem;)
Én még mindig a Tomi,csiga ötlet felé hajlok:-)
Mind a 2 variáció mellett vannak igen komoly érvek.
Inkább aránylag olcsón visszakérdeznék rá egy 3bettel,hogy mi is van,mintha egy A és Q boardon tönkremenjek.
A flat mellett meg esetleg egy cont.bet call is beleférhet,persze lehet,hogy i.diótaság ez a gondolatmenet. Arról nem is beszélve,hogy esetleg egy Ax-el eltéved a partiban.
Számomra a 3bet +EVsebbnek tűnik.