Azért annyira nem shortik azok 11 meg 14BB+al,illetve nem vagyok abban sem bizos,hogy 33BB-vel callozgatni kell a 4bet allinokat AQ-val egy ft-n.
ICM nélkül jó lenne, de 8 főnél nagy az ICM nyomás főleg a kis stackek miatt, ezért pre csak callolnék.
3,1,2 nálam:)
Ja azt ügyesen benéztem, nem figyeltem, hogy SB emel ránk a csikánó. :D
Így már azért ez sokkal nehezebb szitu. 3betelnék akkor AQs-el, ha megadom a 4betjét, vagy ha callolni szokott 3betre, mert így széles range ellen játszom ip. Amúgy flatelnék, ha sok cbetet tol, így tág range ellen fogok még több pénzt a kasszában látni flopon. Azt akarom ezzel mondani, hogy a lényeg, hogy ezt a 3bet előtt el kell dönteni, mert bvb az arcomat lekaparom, ha el kell 3betfoldolnom egy AQs-t.
Nagyjából 16-17BB környéke lesz az, amikor erre a betsize-ra még inkább 3betcallt játszom, ilyen effektíven még talán fog az ő sztekkjéből szarabb ászokat is 4bet berámolni, azalatt inkább berakom egyben, hogy ne tudjon menekülni, és ne legyen totál faceup a papírosom.
Köszönöm a segítséget :)
Egyébként beütöttem HR-be, és ez ellen a range ellen is randa mínusz az AQs call, ennél sokkal lazábban meg talán nem fogja visszaütni. Ráadásul minél több Akicsit veszel ki a 4bet range-éből, annél nagyobb mínusz lesz az AQ.
ICM nélkül jó lenne, de 8 főnél nagy az ICM nyomás főleg a kis stackek miatt, ezért pre csak callolnék.
Játszadozok a gondolattal,hogy mivel 4bet allin ment,könnyen adhatunk a kezébe QQ+ és AK-t. Ha callozod mit csinálsz egy A-os vagy egy Q-s floppon?