Beültem 320$os meg 55+Res versenyre, meg ilyenek.
szerelem1987 naplója | Naplók | PokerStrategy.com - Póker fórum
Ő kockapoker :D
Jó olvasást igen nagy vadállat.
néztétek egyáltalán kockapoker eredményeit?
nem melesleg az igazi bot.
ha lenne én szivessen (szponzorálnálak)
gl!
hát egy gambler állat, csak annyiban tér el a bottol, hogy a tilt faktor nincs tökélyre fejlesztve.
mindent képes eltitelni. de a naplóját olvassátok el igen vad.
először nem hittem el , hogy van ilyen.
nem tudom , hogy lehetne őt egyáltalán komolyan szponzorálni, vagy hogy a staker pénzét nem-e verné el.
Nem semmi 30000 sit and go-t letolni egy év alatt... De ezek után tiltezni...
Van egy staking site, itt kis tétre tuti adnak :
Online Poker Staking from PartTimePoker
Próbálkozz itt, bár lehet jobban megérné kölcsönkéni, mint a profit 60%-át lejattolni....
Bár ahogy néztem itt, ha megbízható vagy, és hosszútávon nyersz, később sztékelnek nagyobb tétre is....
Döbbenten olvastam ezt a topikot:S KOCKAPOKER-rel jó párszor játszottam már egy asztalon, számomra brutális és példaértékű a játéka(leginkább a mennyiségre gondolok). Emlékszem küldtem haveroknak a linket róla OPR-ről hogy nézzétek meg ezt a srácot, napi 100 versenyt tol le! és versenyen tényleg nyereséges is. és mindezt elszórni cg-n...jajj:(:( Tényleg sajnálom, de ebből is látszik mennyire fontos a BRM betartása. Remélem össze tudja kapni magát, mert ilyen tudással, kitartással és teherbírással sokkal de sokkal többre vihetné!
Sok sikert, bízom benne hogy legközelebb már a sikerekről olvashatunk!:)
MTT-snek kb a legnagyobb -EV, ha beül cashezni. Tapasztalat..:D
A srácnak orvos kell, nem pénz. Nem lehet büntetlenül égetni a gyertyát mindkét végén. Saját pld-ból tudom. 3 évig napi 2-3 óra alvás a többi meló. Eredmény: 6 hónap leszedálva, ha nincs az asszony lehet, hogy most én sem vagyok. A környezetéből valaki inkább segíthetne neki. Sajnálom a srácot!