elhisszük h isten meg Fíll Ájvíí 2 a csávó, de ettől még nem fog adni neki senki egy havi minimálbért. ok nem tudom ki a bré vagy de itt a monay!?? ha már itt tartunk nekem elég lenne 50$ és nem játékra! valamiből el kell tartsam a qrva drága fajtatiszta cihuahua-ám! abból már ő megél! lécccííí léccííí!!! legalább őt szánjátok meg! :D
Isildur2 van születőben.
Kár, hogy nálunk nem dobálóznak 800$-ral csak úgy, sulira.
A svéd Kocka biztos nagyot gurulna...
Előre szólok hogy csupa jószándékból mondom amit mondok,ne sértődj meg ha kicsit nyers,szándékosan az!
Szerintem magadba kellene nézned végre és felnőni,mert ez így sehová sem vezet,hiába hazudsz magadnak.
Úgy tűnik hogy megvan benned ami ahhoz kell hogy profi pókeresként élj és dolgozz de eddig amatőrként viselkedtél és inkább egy szerencsejáték-függő képét mutatod.
Amíg a LEG!alapvetőbb dologra,a BR management-re nem figyelsz oda addig (hiába a jó eredmények) ne használd azt a két szót hogy "profi" és "munka",mert ez bizony amatőrködés.
Lehet jönni az Isildur példával,nekem ő nem profi,nem példakép,kib@. jó játékos de egy éretlen és felelőtlen gyerek.
Komolyan,van fogalmad róla hol tartanál ha erre az egy,apró részletre odafigyelnél?
Gondolom ezzel te is tisztában vagy de tényleg el kell döntened hogy mit akarsz.
Tűzz ki egy célt,tervezd meg hogyan fogod elérni,határozd meg a szabályokat és tartsd be azokat! NINCS más út a sikerhez!
Ha így teszel akkor hívhatod magad profi pókeresnek.
Jó megoldás lehet ha beállítod a kliensben hogy max milyen téteken játszhatsz MTT-t S&G-t,Cash-t.
Ha megvan a BR egy magasabb limitre akkor viszed csak feljebb,persze a gond ott van amikor néha vissza kell lépni:)
Biztos vagyok benne hogy TE képes vagy rá és hallunk még rólad.
Sok sikert kívánok és ez jusson néha eszedbe:
"Ha te nem vagy képes uralkodni magadon akkor majd fog más."
LOL @ prims, Tommy Lee Jones for president!
elhisszük h isten meg Fíll Ájvíí 2 a csávó, de ettől még nem fog adni neki senki egy havi minimálbért. ok nem tudom ki a bré vagy de itt a monay!?? ha már itt tartunk nekem elég lenne 50$ és nem játékra! valamiből el kell tartsam a qrva drága fajtatiszta cihuahua-ám! abból már ő megél! lécccííí léccííí!!! legalább őt szánjátok meg! :D
+1 zulusierra
Épeszű ember nem fog stakelni.
/lock thread
Neki a fegyelem hiányzik
Szerintem jó lehetőség
Csak arra gondoltam, hogy ha nem a saját pénzét kockáztatja hanem másét-amit még kamatostul vissza kell fizetnie-talán nem szórakozza el..
Persze ebben is van némi ellentmondás..
Szerintem meg akinek nincs pénze ne pokerezzen.