Jó reggelt!:)
Megnéztem a linket és angol.
Nem az erősségem.
Ki kell v.mit találnom, légyszi segítsetek, pénz kell!
Üdv.
Ja és egyszer kibírom a jattolást...
"Megnéztem a linket és angol.
Nem az erősségem."
bocs de ezen csak nevetni tudok :D
A srácnak orvos kell, nem pénz. Nem lehet büntetlenül égetni a gyertyát mindkét végén. Saját pld-ból tudom. 3 évig napi 2-3 óra alvás a többi meló. Eredmény: 6 hónap leszedálva, ha nincs az asszony lehet, hogy most én sem vagyok. A környezetéből valaki inkább segíthetne neki. Sajnálom a srácot!
Jó reggelt!:)
Megnéztem a linket és angol.
Nem az erősségem.
Ki kell v.mit találnom, légyszi segítsetek, pénz kell!
Üdv.
Ja és egyszer kibírom a jattolást...
Nem!
Viccesebb vagy mint én!
Csináld azt,amit mindenki más: menj el dolgozni! Aztán majd ha félretettél egy kis pénzt, utald fel! Ez talán következőnek jobban megkímél a tilteléstől. Lassú víz partot mos. Ahogy látom, ha ennyit bírsz játszani, neked nem lesz bajod a hosszútávval....
Sziasztok!
Ismerem stars -ról KOCKEPOKER-t!
Én ajánlottam neki ezt az oldalt.
Mellette szól, hogy lekorlátozta magát cash-ről és ha elindul vmi mtt-n sng-n 30-40 aztalnál tuti hogy behúzza őket! Kezdetnek a 3$ os 45 és 90 fős sng ket tolná, dominálja a mezőnyt ilyen eredmények és teherbírás és alázatosság mellett meg simán elég lenne 200-300 $ neki kezdőnek. 1 hét alatt visszafizetné szerintem kamatostul..
Szerintem jó lehetőség, elvégre ő sem gondolhatja hogy eljátssza más pénzét.
Amúgy Neki a fegyelem hiányzik ami a cashes meg high stakes mtt-s tombolásait illeti és ez a stackeléssel megvalósulna.
Ha nekem lenne ennyim már adtam volna Neki, szerintem jó üzlet.
Csak annyit hogy tényleg egy állat volt régen de letiltotta magát cash-ről.
Kb. ennyi lenne! GL Kocka!
Sziasztok!
Ismerem stars -ról KOCKEPOKER-t!
Én ajánlottam neki ezt az oldalt.
Mellette szól, hogy lekorlátozta magát cash-ről és ha elindul vmi mtt-n sng-n 30-40 aztalnál tuti hogy behúzza őket! Kezdetnek a 3$ os 45 és 90 fős sng ket tolná, dominálja a mezőnyt ilyen eredmények és teherbírás és alázatosság mellett meg simán elég lenne 200-300 $ neki kezdőnek. 1 hét alatt visszafizetné szerintem kamatostul..
Szerintem jó lehetőség, elvégre ő sem gondolhatja hogy eljátssza más pénzét.
Amúgy Neki a fegyelem hiányzik ami a cashes meg high stakes mtt-s tombolásait illeti és ez a stackeléssel megvalósulna.
Ha nekem lenne ennyim már adtam volna Neki, szerintem jó üzlet.
Csak annyit hogy tényleg egy állat volt régen de letiltotta magát cash-ről.
Kb. ennyi lenne! GL Kocka!
:)
Így van megfelelne!
Nem tiltelek!
kocka18@freemail.hu, ez a mail címem, ha érdekel V.kit!
Előre szólok hogy csupa jószándékból mondom amit mondok,ne sértődj meg ha kicsit nyers,szándékosan az!
Szerintem magadba kellene nézned végre és felnőni,mert ez így sehová sem vezet,hiába hazudsz magadnak.
Úgy tűnik hogy megvan benned ami ahhoz kell hogy profi pókeresként élj és dolgozz de eddig amatőrként viselkedtél és inkább egy szerencsejáték-függő képét mutatod.
Amíg a LEG!alapvetőbb dologra,a BR management-re nem figyelsz oda addig (hiába a jó eredmények) ne használd azt a két szót hogy "profi" és "munka",mert ez bizony amatőrködés.
Lehet jönni az Isildur példával,nekem ő nem profi,nem példakép,kib@. jó játékos de egy éretlen és felelőtlen gyerek.
Komolyan,van fogalmad róla hol tartanál ha erre az egy,apró részletre odafigyelnél?
Gondolom ezzel te is tisztában vagy de tényleg el kell döntened hogy mit akarsz.
Tűzz ki egy célt,tervezd meg hogyan fogod elérni,határozd meg a szabályokat és tartsd be azokat! NINCS más út a sikerhez!
Ha így teszel akkor hívhatod magad profi pókeresnek.
Jó megoldás lehet ha beállítod a kliensben hogy max milyen téteken játszhatsz MTT-t S&G-t,Cash-t.
Ha megvan a BR egy magasabb limitre akkor viszed csak feljebb,persze a gond ott van amikor néha vissza kell lépni:)
Biztos vagyok benne hogy TE képes vagy rá és hallunk még rólad.
Sok sikert kívánok és ez jusson néha eszedbe:
"Ha te nem vagy képes uralkodni magadon akkor majd fog más."